26 / 04 / 2024

altınoran ankara projesi Snowland

altınoran ankara projesi Snowland

Sinpaş Yapı’nın Ankara Çankaya’ya değer katan projeleri Altınoran ile Marina Ankara’nın sınırları içerisinde yer alan Snowland, Türkiye’nin ilk Snowflex kayak pisti olma özelliğiyle Ankaralıları ve Türkiye’yi yepyeni bir heyecanla tanıştıracak.

Sinpaş GYO Altınoran projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 10 parselde yer alan Altınoran projesine ait 200 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Altınoran 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Altınoran Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Altınoran 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Altınoran projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü!

Türkiye’nin eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk yarışması Shining Star Awards’de Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü verildi.

Altınoran'da yaşam başladı!

Sinpaş Yapı'nın Çankaya'da bulunan projesi Altınoran'da yaşam başladı. Altınoran'dan 80 ay sıfır faiz başta olmak üzere pek çok seçenekle ev sahibi olunabiliyor.

Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli!

Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da bulunan projesi Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli. Proje, içerisinde yer alan ayrıcalıklı yaşam, güvenli site anlayışı, hem doğayla iç içe oluşu hem de şehrin merkezinde yer alan konumu ile tercih ediliyor.

Altınoran Sinpaş Ankara kampanyalı fiyatları!

Altınoran Sinpaş Ankara kampanyalı fiyatları 321 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Altınoran Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Altınoran’da Ev Aldıran Çadır Günleri başladı!

Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da "Ev Aldıran Çadır Günleri" başladı.

Sinpaş Altınoran Ankara indirim kampanyası 2017!

Sinpaş Altınoran Ankara indirim kampanyası 26 Mart'a kadar devam ediyor. Sinpaş Altınoran'da yüzde 30 indirimle fiyatlar 321 bin TL'den başlıyor...

Altınoran Çadır Günleri başladı!

Sinpaş, Ankara Çankaya’daki Altınoran projesinde kalan daireleri çadırda satışa çıkarıyor. Altınoran Çadır Günleri başladı.

Sinpaş Altınoran'daki kayak merkezi çocukların yeni gözdesi!

Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran, sömestir tatilinin gelişiyle beraber çocukların ve ailelerinin uğrak yeri oldu. Sadece Altınoran’da yaşayanların değil Ankaralı’ların da ilgi odağı olan, Türkiye’deki tek şehir içi kayak merkezi Snowland ve Extramland çocuk

Sinpaş Altınoran ve Marina Ankara'da 84 ay vade!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Ankara’ konut projesi Altınoran ve Ankara’nın en çok tercih edilen konut projesi Marina Ankara için liderlere yaraşır bir kampanya hazırladı.

Hatay Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlandı!

Antakya kent merkezini ve girişini rahatlatmak amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlanmasının ardından trafiğe açıldı.

altınoran ankara projesi Snowland Haberi

altınoran ankara projesi Snowland

Türkiye’de yılın dört mevsimi, 365 gün kayak keyfi, Kasım ayında Ankara’da açılacak Snowland ile başlıyor. Türkiye gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın Ankara Çankaya’ya değer katan projeleri Altınoran ile Marina Ankara’nın sınırları içerisinde yer alan Snowland, Türkiye’nin ilk Snowflex kayak pisti olma özelliğiyle Ankaralıları ve Türkiye’yi yepyeni bir heyecanla tanıştıracak.


Artık kayak veya snowboard yapmak için kışı beklemenize gerek yok. Yılın dört mevsimi kayak yapma imkânı sunan, dünyanın en heyecanlı ve en modern kayak pisti Snowland, Kasım ayında Ankara’da açılıyor. Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da devam eden Altınoran ve Marina Ankara projelerinin sınırları içerisinde yer alan Snowland, profesyonel yapısı, tecrübeli ekibi ve 10.000 metrekare büyüklüğündeki kayak pistiyle, Ankaralılara 365 gün özgürce kayak keyfi yaşatacak.


İngiltere’de Briton Engineering Development tarafından geliştirilen Snowflex teknolojisiyle, gerçek kar...