28 / 03 / 2024

Snowland, Ankara Altınoran’da açılıyor!

Snowland, Ankara Altınoran’da açılıyor!

Sinpaş Yapı’nın Ankara Çankaya’ya değer katan projeleri Altınoran ile Marina Ankara’nın sınırları içerisinde yer alan Snowland, Türkiye’nin ilk Snowflex kayak pisti olma özelliğiyle Ankaralıları ve Türkiye’yi yepyeni bir heyecanla tanıştıracak.



Türkiye’de yılın dört mevsimi, 365 gün kayak keyfi, Kasım ayında Ankara’da açılacak Snowland ile başlıyor. Türkiye gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın  Ankara  Çankaya’ya değer katan projeleri Altınoran ile Marina Ankara’nın sınırları içerisinde yer alan Snowland, Türkiye’nin ilk Snowflex kayak pisti olma özelliğiyle Ankaralıları ve Türkiye’yi yepyeni bir heyecanla tanıştıracak.


Artık kayak veya snowboard yapmak için kışı beklemenize gerek yok. Yılın dört mevsimi kayak yapma imkânı sunan, dünyanın en heyecanlı ve en modern kayak pisti Snowland, Kasım ayında Ankara’da açılıyor. Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da devam eden Altınoran ve Marina Ankara projelerinin sınırları içerisinde yer alan Snowland, profesyonel yapısı, tecrübeli ekibi ve 10.000 metrekare büyüklüğündeki kayak pistiyle, Ankaralılara 365 gün özgürce kayak keyfi yaşatacak.


İngiltere’de Briton Engineering Development tarafından geliştirilen Snowflex teknolojisiyle, gerçek kar pistlerine en yakın sentetikten oluşturulmuş bir zemine sahip olan Snowland, içinde yer alan pek çok sosyal donatı ve olanakla da Ankaralılara kayak keyfinin yanı sıra alternatif bir yaşam alanı da sunuyor.


İçinde, kayak veya snowboard yapmak isteyenler için dev kayak pisti, başlangıç pisti ve bir de buz pateni pistinin yer aldığı Snowland’ de pistlerin yanı sıra, kayak butiği, spor malzemeleri kiralama ve satış yeri, cafe-restaurant, pilates ve zumba salonu ve çocuklar için de ayrı bir oyun alanı bulunuyor. Profesyonel bir ekip tarafından en modern metotlarla kayak, snowboard ve buz pateni eğitimlerinin de verileceği Snowland tesisinde teleferikle ulaşım ve pistin yanı başına kurulan telesiyej ile de kar sporlarının tüm heyecanı yaşanacak. Marina Ankara ve Altınoran’ın sosyal zenginliklerinin yanı başında yer alan Snowland için Altınoran ve Marina Ankara’da oturanlara özel yüzde 25 indirim imkânı da sağlanacak.


Snowland’in sınırları içerisinde yer aldığı Sinpaş Yapı’nın Altınoran ve Marina Ankara projeleri, 365 gün kayak keyfinin yanı sıra barındırdığı sosyal olanaklarla da ayrıcalıklı bir yaşam vaat ediyor.


Bünyesinde açık ve kapalı profesyonel tenis kortları ve uzman antrenörleriyle Çankaya Tenis Kulübü, turunç seraları ile 4 kilometrelik bisiklet ve koşu parkuru barındıran Marina Ankara’da yelkenden küreğe,futboldan basketbola, tenisten patene, koşudan bisiklete, tırmanıştan yüzmeye kadar birçok spor olanağı bulmak mümkün. İskelelerden küçük yelkenlilerle açılabileceğiniz, kanolarla kürek çekebileceğiniz, kıyı teraslarından birinde oturup mavilikleri izleyebileceğiniz Marina Ankara’da, Marina Towers ile birlikte yükselmeye başlayan Kanyon, Marina Meydanı, Tropik Ada gibi yenilikler de projeye değer katıyor. Projeye adını veren Marina ve Marina Meydanı’nda bulunan deniz feneri, kafeler ve restoranların yanı sıra Kanyon’da bulunan 3.5 metre yüksekliğindeki şelale, kumsal ve göl, Marina Towers’ın hemen altında yer alıyor. Projenin bir diğer keyifli köşesi ise tropik kumsalı ve bitki örtüsüyle Tropik Ada. Burada çocuklar için yüzme, aileler için de dinlenme ve buluşma yerleri de bulunuyor.


Web adresi: www.sinpasaltinoran.com.tr



Geri Dön