18 / 04 / 2024

Snowland çankaya altınoran ne zaman

Snowland çankaya altınoran ne zaman

Sinpaş Yapı’nın Ankara Çankaya’ya değer katan projeleri Altınoran ile Marina Ankara’nın sınırları içerisinde yer alan Snowland, Türkiye’nin ilk Snowflex kayak pisti olma özelliğiyle Ankaralıları ve Türkiye’yi yepyeni bir heyecanla tanıştıracak.

Altınoran Starium AVM'nin 2021 değeri belli oldu!

Servet GYO tarafından Altınoran Starium AVM'ye ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Starium AVM'nin değeri ne kadar oldu?

Sinpaş Altınoran'daki 156 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Sinpaş Altınoran projesindeki 156 adet bağımsız bölümün deeğri 399 milyon 290 bin TL olarak belirlenirken, aylık kira değerleri toplamı 1 milyon 704 bin 671 TL oldu. 

Altınoran Dizayn Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Altınoran Dizayn Ve Mimarlık Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Güzer tarafından kuruldu.

Sinpaş Altınoran Starium AVM, Servet GYO'ya 99.5 milyon TL'ye satıldı!

Sinpaş GYO tarafından Sinpaş Altınoran Starium AVM'nin Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye 99.5 milyon TL'ye satışı gerçekleştirildi...

Sinpaş GYO Altınoran projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 10 parselde yer alan Altınoran projesine ait 200 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Altınoran 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Altınoran Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Altınoran 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Altınoran projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş'tan öğretmenlere 30 bin TL'ye varan indirim!

Sinpaş, 24-30 Kasım tarihleri arasında öğretmenler ve 1. derece yakınlarına özel Finans Şehir, Altınoran, Marina Ankara, Queen Bomonti, Bursa Modern ve Ege Vadisi projelerinde 30 bin TL’ye varan indirimler sunuyor.

Marina Ankara Towers'ta yaşam başladı!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşaatına başladığı Marina Ankara projesinin Towers etabında yaşam başladı. Proje,  Altınoran projesinin yanı başında bulunuyor.

Marina Towers’ta yaşam başlıyor!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşa ettiği Altınoran projesinin yanı başında Başkentin ilk ve tek marinasının yer aldığı Marina Ankara’nın Marina Towers Etabında yaşam başlıyor.

Sinpaş Altınoran kira bedelleri!

44 yıllık tecrübesiyle Sinpaş'tan Çankaya Altınoran'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya başladı. Evi önce kiralayın, evi almak isterseniz kira bedeli dairenin toplam tutarından düşsün. İşte Sinpaş Altınoran kira bedelleri...

Ankara'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya!

Sinpaş Altınoran'da Ankara'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya başladı. Projede 2 bin 647 daire ve alışveriş alanlarının yer alıyor...

Altın Oran Sinpaş konut fiyatları 2018!

Çankaya Altın Oran'da 3 bin 570 TL taksitle ev sahibi olunuyor. Projede 1+1'den 6+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor..

Snowland çankaya altınoran ne zaman Haberi

Snowland çankaya altınoran ne zaman

Türkiye’de yılın dört mevsimi, 365 gün kayak keyfi, Kasım ayında Ankara’da açılacak Snowland ile başlıyor. Türkiye gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın Ankara Çankaya’ya değer katan projeleri Altınoran ile Marina Ankara’nın sınırları içerisinde yer alan Snowland, Türkiye’nin ilk Snowflex kayak pisti olma özelliğiyle Ankaralıları ve Türkiye’yi yepyeni bir heyecanla tanıştıracak.


Artık kayak veya snowboard yapmak için kışı beklemenize gerek yok. Yılın dört mevsimi kayak yapma imkânı sunan, dünyanın en heyecanlı ve en modern kayak pisti Snowland, Kasım ayında Ankara’da açılıyor. Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da devam eden Altınoran ve Marina Ankara projelerinin sınırları içerisinde yer alan Snowland, profesyonel yapısı, tecrübeli ekibi ve 10.000 metrekare büyüklüğündeki kayak pistiyle, Ankaralılara 365 gün özgürce kayak keyfi yaşatacak.


İngiltere’de Briton Engineering Development tarafından geliştirilen Snowflex teknolojisiyle, gerçek kar...