26 / 04 / 2024

Marina Ankara Towers'ta yaşam başladı!

Marina Ankara Towers'ta yaşam başladı!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşaatına başladığı Marina Ankara projesinin Towers etabında yaşam başladı. Proje,  Altınoran projesinin yanı başında bulunuyor.



1974 yılından beri gayrimenkul sektörüde faaliyet gösteren Sinpaş'ın Çankaya Oran’da hayata geçirilen Marina  Ankara  projesinin Towers etabında yaşam başladı. 

Marina Ankara’nın Eymir Gölü’ne bakan Towers kuleleri Altınoran projesinin yanı başında yükseliyor. Türkiye’nin en iddialı karma yaşam projelerinden olan Marina Ankara'da zengin donatı alanları sunuluyor.

Toplam 2 bin 590 konuttan oluşan Marina Ankara'da daireler 1+1, 1,5+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 şeklinde dizayn ediliyor. Projede 3+1 ler için 3.000 TL’den başlayan taksitlerle ve kefilsiz, banka kredisiz 60 ay vadeyle satılıyor. 

Marina Ankara’da hemen teslim konut alternatifleri bulunuyor. Marina Ankara projesinin tüm etapları tamamlanınca, Başkentlilere kentin merkezinde nitelikli bir ev sunmanın yanı sıra, onları ABD Büyük Kanyon, Kanada Toronto, İskoçya Edinburgh ya da İsviçre Alpleri gibi dünyanın en ünlü turizm merkezlerinde benzerleri bulunan Snowland, ExtremeLand, Skywalk gibi donatılarla tanıştıracak.  

Projenin hemen yanında bulunan ve Türkiye'de “ilk” olma özelliği taşıyan Skywalk 250 metre yüksekliğindeki cam platformu benzersiz bir yürüme deneyimi yaşatacak. 


Web sitesi:www.sinpas.com.tr
Telefon : 444 1974


Geri Dön