25 / 04 / 2024

altun yapı almira residende

altun yapı almira residende

Haramidere Almira Residence Evleri'nde fiyatlar 125 bin liradan başlangıç gösteriyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Altun Hazar İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Hazar İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koruk tarafından kuruldu.

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

Elif Plus Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Elif Plus Yapı Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Altun tarafından kuruldu.

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Rahmi Bozyel ve Sinan Teksarı tarafından kuruldu.

Yedikıta Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedikıta Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Altun tarafından kuruldu.

Özefeler Yıkım Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özefeler Yıkım Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Yfs Yapı İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yfs Yapı İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan    Altun Yiğit Fırat Sekitmez tarafından kuruldu.

3k Grup Mühendislik Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3k Grup Mühendislik Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Kenan Altunışık tarafından kuruldu.

Yapı sağlığı üzerinde çalışma yapan mühendis ödüllendirildi!

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde 15 yıldır yapı sağlığını üzerine çalışma yapan  Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık Türkiye Bilimler Akademisi Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı ödülünün sahibi oldu.

Artea İleri Yapı Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artea İleri Yapı Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Altunç, Seyit Fatih Altunç, Seyit Murat Altunç ve Seyit Ömer Altunç ortaklığında kuruldu.

Teori 34 Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teori 34 Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kamil Altun tarafından kuruldu.

Suat Özçağdaş'tan kaçak yapı itirafı!

Cumhurbaşkanlığı İiletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki konutunu fotoğrafladığı ortaya çıkan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ifadesinde olay yerine gittiğinde kaçak yapı görmediğini belirtti.

altun yapı almira residende Haberi

altun yapı almira residende

Altun Yapı imzasıyla Beylikdüzü'nde inşa edilen Almira Residence 14 katlı 3 blok halinde hayata geçiyor. 360 konutun yer aldığı projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.