27 / 04 / 2024

Altunbüken Holding 2015 projeleri

Altunbüken Holding 2015 projeleri

Gayrimenkul sektöründe 25 yılı geride bırakan Altunbüken Holding, yeni markası Relux Gayrimenkul adı altında lüks ofis ve rezidans projeleri geliştirecek.

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

556 kat değerlendi! Koç Holding’i de geride bıraktı

Sabancı Holding bünyesinde bulunan ve 2015 yılında 102 milyon dolarlık fiyatla Erdemoğlu Holding'e satışı yapılan SASA Polyester'in borsada hisse değeri ciddi şekilde yükseliş göstermeye devam ediyor. SASA bu değeri ile Koç Holding'i de geride bıraktı.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Kervansaray Holding'in gayrimenkulleri rayiç değerlerinin altında mı satıldı?

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin 2013-2015 tarihleri arasında firma bünyesine ait gayrimenkulleri nin  rayiç bedelin altında satıldığı iddia edildi.

Bodrum'un ikinci Swissotel'i 2019'da açılacak!

Çağdaş Holding, 2015'te Turgutreis’te 75 milyon euro yatırımla devreye aldığı Swissotel Resort Bodrum Beach'in ardından ikinci Swissotel markalı otelini 2019 yılı içinde hizmete açacak. 

Cumhur Bilgili, Kibar Holding Risk Yönetimi Direktörü oldu!

Kibar Holding bünyesinde yeni kurulan Risk Yönetimi Direktörlüğü’ne Dr. Cumhur Bilgili getirildi. Bilgili, 2014 yılında “Yılın Risk Profesyoneli” ve 2015 yılında ‘Yılın İş Sürekliliği Stratejisi’ büyük ödüllerine sahip.

Ali Kibar: 400 milyon dolarlık arsamız var!

Türkiye’nin en çok ihracat yapan 4’üncü şirketi olan Kibar Holding, 2015’te 23 milyar lira olan cirosunu 2023 yılında 50 milyar liraya çıkarmayı hedefliyor. Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Türkiye’nin yatırım atağına geçmesi gerektiğini söyledi.

3S Kale Holding'in basın toplantısı 2 Haziran'da!

Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olan 2015 yılında kurulmuş olan 3S Kale Holding A.Ş.'nin basın toplantısı 2 Haziran günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

İhlas Holding 2015 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

İhlas Holding bugün Bahçelievler'deki İhlas Plaza'da gerçekleştirilen 2015 yılı olağan genel kurul toplantısına ait; toplantı tutanağı, hazır bulunanlar listesi ve kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Akfen Holding 2015 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Akfen Holding, 2015 yılı genel kurul toplantısının sonucunu yayınladı. Toplantıda 2015 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, oybirliği ile onaylandı. İşte genel kurulda alınan kararlar ve görüşülen kararlar...

2015'te rağbet gören 9. meslek emlak komisyonculuğu!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 2015 yılında rağbet gören ilk 10 mesleği açıklandı. En çok rağbet gören mesleklerin arasında emlak komisyonculuğu ve danışmanlığı da yer aldı.

Demirören Holding, Total Oil Türkiye'yi satın aldı!

Demirören Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, Holding ile Total Oil Türkiye AŞ arasında Nisan 2015'ten bu yana devam eden satış süreci tamamlandı.

Rönesans Holding 2015 faaliyet raporunu yayınladı!

Rönesans Holding tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Rönesans Holding 2015 faaliyet raporunu yayınladı.

Altunbüken Holding 2015 projeleri Haberi

Altunbüken Holding 2015 projeleri

Kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirmede yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edeceğini açıkladı. 



Altunbüken Holding ve Relux Yönetim Kurulu Başkanı Cem Altunbüken, 400 milyon liralık cirolarını gayrimenkul projeleriyle birlikte 3 yıl içinde 1 milyar liraya ulaştırmayı amaçladıklarını söyledi. Altunbüken, "Altunbüken markasıyla gayrimenkul geliştiriciliğinde bir tarihimiz olmasına rağmen, lüks ofis ve rezidans yaşamını daha iyi tanımlamak için Relux'u oluşturduk" dedi. 



BUTİK OTEL AÇACAK 

Ümraniye Tepeüstü'nde Relux RSO 50 Suits&Office, Ataşehir Finans Merkezi'nin Relux RFF 35 Finance Flats adlı projeleri bulunan Relux Gayrimenkul, Topkapı E5 üzerinde karma kullanımlı bir projenin de çalışmalarına başladı. Bodrum Mazı'da kendi arazileri üzerinde marina, otel ve villadan oluşan ultra lüks proje hazırlayan Altunbüken, 2016'da Çemberlitaş'ta butik otel açmayı...