26 / 04 / 2024

Altunbüken Holding, Çemberlitaş'ta butik otel açacak!

Altunbüken Holding, Çemberlitaş'ta butik otel açacak!

Gayrimenkul sektöründe 25 yılı geride bırakan Altunbüken Holding, yeni markası Relux Gayrimenkul adı altında lüks ofis ve rezidans projeleri geliştirecek.



Kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirmede yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edeceğini açıkladı. 



Altunbüken Holding ve Relux Yönetim Kurulu Başkanı Cem Altunbüken, 400 milyon liralık cirolarını gayrimenkul projeleriyle birlikte 3 yıl içinde 1 milyar liraya ulaştırmayı amaçladıklarını söyledi. Altunbüken, "Altunbüken markasıyla gayrimenkul geliştiriciliğinde bir tarihimiz olmasına rağmen, lüks ofis ve rezidans yaşamını daha iyi tanımlamak için Relux'u oluşturduk" dedi. 



BUTİK OTEL AÇACAK 

Ümraniye Tepeüstü'nde Relux RSO 50 Suits&Office, Ataşehir Finans Merkezi'nin Relux RFF 35 Finance Flats adlı projeleri bulunan Relux Gayrimenkul, Topkapı E5 üzerinde karma kullanımlı bir projenin de çalışmalarına başladı. Bodrum Mazı'da kendi arazileri üzerinde marina, otel ve villadan oluşan ultra lüks proje hazırlayan Altunbüken, 2016'da Çemberlitaş'ta butik otel açmayı hedefliyor. 


Habertürk


Geri Dön