26 / 04 / 2024

Altunbüken Holding 2016 yatırımları

Altunbüken Holding 2016 yatırımları

Gayrimenkul sektöründe 25 yılı geride bırakan Altunbüken Holding, yeni markası Relux Gayrimenkul adı altında lüks ofis ve rezidans projeleri geliştirecek.

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Sümer Holding'in Hatay'daki villaları için Sayıştay'dan 'satın ya da devredin' önerisi!

2016'da Sümer Holding’e devredilen Hatay’da bulunan villalar metruk hale geldi. Sayıştay villalarla ilgili olarak "Ya satın, ya da devredin" ifadelerini kullandı. 

Osman Birgili: Gayrimenkul pazarımızı Türkiye ile sınırlı görmüyoruz!

39 şirketle faaliyet gösteren Tekfen Holding, 2016-2020 arasındaki beş yıllık dönemde, cironun 5 milyardan 10 milyar TL'ye ulaşmasını hedefliyor.

İhlas Holding'in 2016 genel kurul toplantısı tescillendi!

İhlas Holding'in 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 4 Temmuz 2017 tarihinde tescil edildi.

Yıldırım Holding limancılıkta ilk sekiz şirket arasına girecek!

2016'da yılın en büyük satın alma işlemine imza atan Yıldırım Holding, bu ya da önemli satın almalar yapmaya hazırlanıyor. Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, biri Kazakistan'da diğeri ABD'de iki satın alma için görüşmeler yürüttüklerini söylüyor.

Akfen Holding 2016 yılı faaliyet raporu bildirisini yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding Akfen Holding 2016 yılı faaliyet raporu bildirisini yayınladı.

Akfen Holding 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

Nurol Holding CEO'su Uğur Doğan görevinden ayrıldı!

Nurol Holding'te altı yıldır CEO koltuğunda oturan Uğur Doğan, geçtiğimiz hafta bu görevinden ayrıldı. 2011'de Nurol Holding'in kaptanlığını üstlenen Uğur Doğan, yöneticiliği sürecinde grubun cirosunu 900 milyondan 2016 yılında 4,9 milyar TL'ye taşıdı.

Sabancı Holding 2017’de 4,5 milyar TL yatırım yapacak!

Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul “Türkiye’ye inanıyoruz, yatırıma devam ediyor. 2016 global anlamda zor bir yıl oldu ama buna rağmen Sabancı Holding olarak son beş yılın en büyük yatırımını da bu sene 4,1 Milyar TL olarak yaptık.”dedi.

Tekfen Holding 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Tekfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Tekfen Holding 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Tekfen Holding 2016 faaliyet raporunu yayınladı!

Tekfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Tekfen Holding 2016 faaliyet raporunu yayınladı.

Koç Holding 6,2 milyar TL kombine yatırım gerçekleştirdi!

Koç Holding'in 2016 yılı finansal sonuçları açıklandı. 2016 yılında 70,9 milyar TL konsolide ciro elde eden Koç, 6,2 milyar TL kombine yatırım gerçekleştirdi.

Kibar Holding Tuzla'da karma proje yapacak!

2016 yılını 25 milyar TL ciro ile kapatan Kibar Holding,Tuzla'daki 400 dönümlük fabrika arazisi için planlamalara başladı.

Altunbüken Holding 2016 yatırımları Haberi

Altunbüken Holding 2016 yatırımları

Kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirmede yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edeceğini açıkladı. 



Altunbüken Holding ve Relux Yönetim Kurulu Başkanı Cem Altunbüken, 400 milyon liralık cirolarını gayrimenkul projeleriyle birlikte 3 yıl içinde 1 milyar liraya ulaştırmayı amaçladıklarını söyledi. Altunbüken, "Altunbüken markasıyla gayrimenkul geliştiriciliğinde bir tarihimiz olmasına rağmen, lüks ofis ve rezidans yaşamını daha iyi tanımlamak için Relux'u oluşturduk" dedi. 



BUTİK OTEL AÇACAK 

Ümraniye Tepeüstü'nde Relux RSO 50 Suits&Office, Ataşehir Finans Merkezi'nin Relux RFF 35 Finance Flats adlı projeleri bulunan Relux Gayrimenkul, Topkapı E5 üzerinde karma kullanımlı bir projenin de çalışmalarına başladı. Bodrum Mazı'da kendi arazileri üzerinde marina, otel ve villadan oluşan ultra lüks proje hazırlayan Altunbüken, 2016'da Çemberlitaş'ta butik otel açmayı...