29 / 04 / 2024

Altunizade Mabeyin kapandı mı

Altunizade Mabeyin kapandı mı

Gaziantep mutfağını temsil eden birçok restoran var. Ancak bir tanesi var ki hepsinden eski. İstanbul Altunizade'deki Mabeyin Restaurant'tan bahsediyoruz. Mabeyin kısa süre önce sessiz sedasız kapandı. Mekanın mülkiyeti kendilerine ait olduğu için henüz boşaltılmamış...

Altunizade'deki meşhur Mabeyin kapandı!

Gaziantep mutfağını temsil eden birçok restoran var. Ancak bir tanesi var ki hepsinden eski. İstanbul Altunizade'deki Mabeyin Restaurant'tan bahsediyoruz. Mabeyin kısa süre önce sessiz sedasız kapandı. Mekanın mülkiyeti kendilerine ait olduğu için henüz boşaltılmamış...

Altunizade’deki Fem Dershanesi binası Maarif Vakfı’na devredilecek!

FETÖ’nün elebaşısı Gülen’in casusluk merkezi gibi kullandığı Altunizade’deki Fem Dershanesi binasının Maarif Vakfı’na devri planlanıyor.Vakıf okul öncesinden, üniversiteye dek tüm eğitim süreçlerinde burs verecek, Türkiye’nin eğitim alanında temsilciliğini yapacak.

Burberry'nin Bağdat caddesi mağazası kapandı!

Burberry'nin Bağdat caddesi mağazası kapandı. Birçok markanın yaptığı gibi Burberry ve Eren Holding de cirosu düşük mağazalardan vazgeçiyor.

Kapadokya'daki Ariana Sustainable Luxury Lodge Otel kapandı!

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde bulunan Ariana Sustainable Luxury Lodge kapandı. ABD’li turistlere hizmet vermek amacıyla Kapadokya’da hizmet vermeye başlayan otel beklediği müşteri potansiyeline ulaşamayınca kapatıldı.

41 Burda AVM'deki Bursa Kebap Evi kapandı!

Ocak ayında açılan 41 Burda AVM'de yer alan Bursa Kebap Evi kapandı. İddialara göre önceki gün Bursa Kebap Evi'ne icra memurları geldi. Bir süredir maddi sıkıntılar yaşayan restoran kapanma kararı aldı.

Altunizade Konakları satışa çıkıyor!

İstanbul Altunizade’de Selçuk Ecza Deposu ile ortak geliştirdiği konut projesinde inşaatı tamamladıklarını belirten Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “Maketten ev satışını doğru bulmuyorum. Projeleri bitirmeden satışa sunmayacağız” dedi.

Taşyapı- Selçuklu Holding Altunizade projesinin inşaatı tamam!

Taşyapı ve Selçuklu Holding'in birlikte geliştirdikleri Altunizade projesinin inşaatı tamamlandı. Adı henüz belli olmayan projede 2.5 yıl süren inşaatın ardından konutlar hazır bir şekilde satışa çıkıyor.

Son 5 yılda 83 bin 499 bakkal ve büfe kapandı!

Art arda açılan büyük market ve AVM’ler, küçük esnafın kepenk indirmesine yol açtı. Türkiye genelinde son 5 yılda 83 bin 499 bakkal ve büfenin kapandığı bildirildi.

Altunizade Konakları onaylanan projenin dışına mı çıktı?

Eski Bakan Erdoğan Bayraktar'ın ,"Altunizade Konakları onaylı projenin dışına çıktı. Projeye biz izni o kadar vermedik, siyaset bu, yaptırır" dediği iddiaları üzerine konu ile ilgili büyükşehir belediye meclisine yazılı önerge verildi.

Acıbadem ve Altunizade'de konut fiyatları yüzde 30 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Güneş, Acıbadem ve Altunizade bölgesinde konut projelerini mercek altına aldı. Güneş bölgede markalı konut projelerinin metrekare satış fiyatlarının 12 bin-26 bin TL arasında olduğunu belirtiyor.

Mudurnu Piliç'in fabrikası kapandı!

Türkiye’nin ilk entegre beyaz et üreticisi Mudurnu Piliç’in kapısına bir kez daha kilit vuruldu. Mudurnu’daki kesimhanesi geçtiğimiz günlerde kapandı. İş yerinde çalışan 300 işçiye de, yasal hakları ödenerek işlerine son verildi.

Altunizade'de konutların metrekare fiyatları yüzde 100 arttı!

Üsküdar’da hayata geçirilen dev projeler ilçenin gözde semti Altunizade’nin yıldızını parlattı. Son yıllarda büyük rağbet gören Altunizade’de metrakare fiyatları yüzde 100 arttı.

Altunizade’de 16 yıldır yapılması istenilen otele ret!

Danıştay, Üsküdar Altunizade’de 16 yıldır otel yapılmak istenen ve büyük kısmı park olan arazi için onay vermedi. Mahkeme, projenin bölgedeki trafik yoğunluğunu arttırıp yeşil alanı azalttığına dikkat çekti.

Altunizade Mabeyin kapandı mı Haberi

Altunizade Mabeyin kapandı mı

Gaziantep son yıllarda gastronomi turizmi ile öne çıkan bir ilimiz. Kendine özgü mutfağı ile ünü Türkiye sınırlarını aştı. Kent artık 'Gastronominin Başkenti' sıfatıyla anılır oldu. Baklava kadar kebaplarıyla da tanınan Gaziantep mutfağını temsil eden birçok restoran var. Hepsi birbirinden ünlü. Ancak bir tanesi var ki hepsinden eski. İstanbul'un Altunizade semtindeki Mabeyin Et Kebap Restaurant'tan bahsediyoruz. İstanbul Laleli'deki Çavuşoğlu Kebap Baklava'nın sahibi Mustafa Demircan tarafından 2003 yılında kuruldu. Para’da yer alan habere göre; Gaziantep mutfağını İstanbul'da en iyi temsil eden restorandı desek abartmış olmayız, çok özel müşterileri vardı. Kurulduğu yıllar içkili bir restorandı. Sonrasında sahiplerinin ifadesiyle içki satışları çok düşünce içki servisi tamamen kaldırıldı. Bölgedeki trafik yoğunluğunun da etkisiyle ünlü restoranın iş hacmi son yıllarda iyice düşmüş. Ve Gaziantep mutfağının...