28 / 03 / 2024

altus bulaşık makineleri ne kadar

altus bulaşık makineleri ne kadar

Fiyat performans ürünü olarak bilenen Altus bulaşık makinelerinde indirimli fiyatlar açıklandı. Peki, Altus bulaşık makineleri ne kadar? İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi..

Teknosa'da Altus bulaşık makinesine 1000 TL'lik indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da Altus bulaşık makinesi 1000 TL indirime girdi. Peki, Altus Bulaşık makinesi ne kadar oldu? İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Altus AL 445 NIX bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Bulaşık makinesi konusunda oldukça iddialı cihazlar üreten Altus, son olarak son teknolojik özelliklerle donattığı AL 445 NIX bulaşık makinesi piyasaya çıkardı. Bu nedenle, bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı da arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Profilo’da ankastre cam set alana seçili bulaşık makineleri 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Profilo, büyük bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Profilo, ankastre cam set alana BMA5162EG Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi başta olmak üzere seçili bulaşık makinesinin 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu paylaştı.

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunuldu. Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri ne kadar fonksiyonlu ise temizlik ve sağlıkta aynı paralelde hizmete sunuluyor. İşte Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi size tüm istenileni veriyor.

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da

Vestel bulaşık makinelerinin kadim ve güvenilir geçmişi vatandaşın ''Vestel'' markasına yoğun ilgisi ile sonuçlanıyor. İvonasyona uğrayan vestel markası son teknoloji ile ürünlerini piyasaya sürüyor. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Altus Al 434P Bulaşık Makinesi 6 bin 149 TL! Bakın nerede! 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

Altus AL 434P Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasite ve 4 programa sahiptir. Bardak koruma sistemi cam eşyaları aşınma ve çizilmelere karşı korur. Kısa programı ile sadece 30 dakikada yıkama işlemini tamamlar. Peki, Altus AL 434P en ucuz nerede? 

İndirimli bulaşık makineleri Beko'da! Beko bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi…

Beko'dan bulaşık makinesinde kaçırılmayacak fırsat... Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya markalarından Beko, 6 farklı bulaşık makinesi modeline Oliz uygulamasına özel indirim uyguluyor. Peki, Beko 6 programlı bulaşık makinesi kaç TL? İşte detaylar... 

Regal bulaşık makineleri en uygun bu adreslerde! 7 Nisan 2023 fiyat listesi…

Geniş ürün seçeneği sunan Regal'in, şık ve modern tasarımlarıyla öne çıkan kolay kullanım özelliğine sahip bulaşık makineleri, birçok ailenin evinde yer alıyor. Peki, Regal bulaşık makinesi fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Altus bulaşık makinesi 5.749 TL'den başlayan fiyatlarla! 1 Nisan 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşyanın bütçe dostu markası Altus'un bulaşık makineleri büyük ilgi görüyor. Peki, Altus bulaşık makinesi fiyatları ne kadar, en ucuz nereden alınır? İşte Altus bulaşık makinesi 1 Nisan 2023 fiyat listesi…

Beko’dan seçili bulaşık makinelerinde Oliz’e özel fırsat! 23 Mart 2023 fiyat listesi...

Beko, seçili bulaşık makinelerini mart ayı sonuna kadar Oliz'e özel indirimli fiyatlarla tüketicilerle buluşturacak. Peki, Beko'nun indirimli bulaşık makineleri hangileri, özellikleri ne? Beko Bulaşık Makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Bu kampanya kaçmaz!  Altus bulaşık makinesi alana 24 parça yemek takımı hediye! 15 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve indirim kovalayanlar Altus Al 445 Nıx Bulaşık Makinesi alana 24 parça yemek takımı hediye! İşte detaylar..

Regal Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri bir evi en büyük yardım sağlayan beyaz eşyası. Regal markası da fiyat performans olarak ön planda tutuluyor. Regal Bulaşık Makinesi hayat kolaylaştırmak için tasarlanmış. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Altus bulaşık makinesi bulaşıkların kirlilik düzeyine göre yıkama yapar! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kirlilik düzeyine göre yıkama sağlayan Altus bulaşık makinesi 5 farklı yıkama programı ile bulaşık makinesini değiştirmek isteyenlerin karşısına çıkıyor. Su taşma emniyeti ve çocuk kilidi bulunan bulaşık makinesi mutfaklarda çokça tercih edilen beyaz eşya oluyor.

altus bulaşık makineleri ne kadar Haberi

altus bulaşık makineleri ne kadar

Döviz kurunda yaşanan artışlarla birlikte Türkiye’de son zamanlarda beyaz eşyada fiyatlar zamlandı. Beyaz eşya fiyatlarına gelen bu zamların ardından vatandaşlar uygun fiyatlı ve indirimli ürünlere yöneldi.

Altus’da beyaz eşyada ürün performans ürünleri ile biliniyor. Şimdi uygun fiyatlı Altus bulaşık makineleri indirimli fiyata satışa çıktı.

Peki, Altus bulaşık makineleri ne kadar? İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi..

Altus Al 445 Nıx Bulaşık Makinesi: 7.399,00 TL

CarrefourSA Kart'a Özel  % 24 Tasarruf: 5.599,00 TL

AB Yeni Enerji Sınıfı: E Derinlik (cm): 60 Dijital Ekran : Var Genişlik (cm): 59.8 Kapasite : 14 Kişilik Kullanım Şekli: Solo Program Sayısı:  5 Renk : Inox Ses Seviyesi (dB) : 52 Su Tüketimi (lt/program) : 12.9 Yıllık Enerji Tüketimi (kWh) : 0,95 Yükseklik (cm) :  85 Garanti Süresi (Ay) : 36

Altus AL 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi: 6.999,00 TL

CarrefourSA...