26 / 04 / 2024

Amadeus CEOsu Luis Maroto

Amadeus CEOsu Luis Maroto

Küresel seyahat endüstrisi için ileri teknoloji çözümleri sağlayan Amadeus; k 176 ülkede 25 binden fazla müşteriye hizmet  veren konuk ağırlama hizmeti sağlayıcısı TravelClick’i, 1,52 milyar dolar karşılığında aldı. 

Gratis’te indirimler bitiyor! Yetişen alacak! Luis Bien yağ 119 TL yerine 83 TL! 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gratis’in Ekim ayına özel uyguladığı yüzde 50 indirimine yeni ürünler eklendi. Bu ürünlerden biri de Luis Bien saç yağı oldu. Luis Bien saç yağı fiyatı 119 TL’den 83 TL’ye düştü.

Maradona'nın mirasçıları anlaşamadı! Evi yıkılıyor!

Dünya futbolunun efsane ismi Luis Armando Maradona'nın Villa Devoto'daki evi mirasçılarının anlaşamamsı üzerine yıkılacak. Yıkılacak olan yapının yerine otopark ve yeni konutlar inşa edilecek.

Uzmanlardan kritik kripto para uyarısı!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkan Yardımcısı Luis de Guindos,  kripto para piyasasındaki yüksek büyüme oranına dikkat edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Konuk ağırlama sektöründe 1,5 milyar dolarlık birleşme!

Küresel seyahat endüstrisi için ileri teknoloji çözümleri sağlayan Amadeus; k 176 ülkede 25 binden fazla müşteriye hizmet  veren konuk ağırlama hizmeti sağlayıcısı TravelClick’i, 1,52 milyar dolar karşılığında aldı. 

tapu.com yıllık değerlendirme basın toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul açık artırma pazaryeri tapu.com, birinci yaşını tamamladı. tapu.com’un Kurucu & CEOsu Emre Erşahin’in ev sahipliğinde düzenlenecek toplantı 30 Eylül 2016 Cuma günü saat 10.00’da gerçekleşecek.

Jose Luis Rodriguez Zapatero: Dünya İstanbul’u örnek almalı!

Üç gün sürecek Smart City Expo fuarının açılışına katılan eski İspanya Başbakanı Zapatero, “Akıllı şehirler barış mücadelesi verir. Dünya İstanbul’u örnek almalı” dedi

Luis Nani, İstanbul'daki evini satışa çıkardı!

İlk olarak lüks arabasını ülkesine yollayan Luis Nani, İstanbul'daki evini de boşaltarak ayrılık sinyalini verdi. Nani, evinin talipleriyle görüşmelere başladı.

Robin Van Persie ve Luis Nani, aynı sitede ev kiraladı!

Fenerbahçe'nin yeni transferleri yaşayacakları evleri seçti. Robin van Persie'nin, Dirk Kuyt'ın oturduğu evi kiraladığı öğrenildi. Luis Nani ise, Türkiye'deyken Alex'in oturduğu evi tuttu.

Lionel Messi'nin Barcelona'daki 7 milyon euroluk evi!

Lionel Messi'nin yukarıdan bakıldığında bir futbol topunu andıran evin tasarımını ünlü İspanyol mimar Luis de Garrido yaptı. Büyük bölümü ahşap olan evin tahmini maliyeti 7 milyon euro.

NICSA Sanayi Malzemeleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

NICSA Sanayi Malzemeleri Pazarlama Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Şişli'de, Jose Luis Conej Silva ve Maris Angeles G.V.Fernandez Müdürlüğü'nde kuruldu.

Chrissie Beavis satın aldığı boş konteyneri lüks daireye çevirdi!

Amerika'nın San Luis şehrinde yaşayan Chrissie Beavis, şehir yaşamından kaçmak için ilginç bir yöntem buldu Satın aldığı boş konteyneri ormanın yanında boş bir araziye yerleştiren Beavis, ortaya lüks bir ev çıkardı...

ARKIMEET 2013'te mimarlar İstanbul'da buluşuyor!

ARKIMEET 2013'te "Mimarlar İstanbul'da Buluşuyor" konferans serisinde yer alacak isimlerden biri de Jose Luis Vallejo. 7-8 Ekim 2013'te Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak. ARKIMEET 2013'e iki aydan az süre kaldı...

İstanbul Hilton'daki oda fiyatları Avrupayla aynı!

Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn önceki gün resmi olarak açıldı. Otelin yatırımcısı olan Amplio CEOsu Alaeddin Babaoğlu, Adını Haliçten alan otelimizde 210 oda var. 75 kişi çalışacak dedi

Amadeus CEOsu Luis Maroto Haberi

Amadeus CEOsu Luis Maroto


Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Amadeus CEO’su Luis Maroto “TravelClick’in harika bir ekibi, teknolojisi've geniş bir müşteri tabanı var. Amacımız, konuk ağırlama sektörüne, işletmelerini büyütmek ve konuklarına harika bir deneyim yaşatmak için ihtiyaç duydukları araçları sağlamak. İki portföyümüzün kombinasyonu, dünya çapmda her tip ve boyutta otele bunu sunmamızı sağlayacak” dedi. TravelClick CEO’su Larry Kutscher de “Otellere, geleceğin inovasyon kuşağını sunmaya başlayacağız, Bunun, konuk ağırlama sektöründe oluşturacağı etki konusunda oldukça heyecanlıyım” diye...