29 / 03 / 2024

amasya yeşilırmak nehri üzerindeki kauçuk bent ne zaman açılacak

amasya yeşilırmak nehri üzerindeki kauçuk bent ne zaman açılacak

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, “Belediye olarak 2013 yılı çalışmalarımıza baktığımız zaman gerçekten Amasya’da başarılı bir yıl ve geçirdiğimizi Amasya’nın yaşam kalitesini artıran bir şehir haline dönüştüğünü düşünüyorum.” dedi...

İnşaat sektöründe yeşil bina dönüşümü!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, artık yeşil sertifikalı, doğayla uyumlu yapı sınıfının sayısını artırmak, vatandaşın yeni jenerasyona göre yaşam ihtiyacına uygun konut planlamaları gerçekleştirmek, kentsel dönüşümü ruhu olan şehirlere entegre etmek gerektiğine dikkat çekti.

Yeşil Rapido 2021’in ikinci oturumu 22 Mart'ta!

Mimarlık ve inşaat süreçlerinin çevresel etkilerini masaya yatırmak ve yeni çözüm önerileri sunmak için hazırlanan online konferans serisi Yeşil Rapido 2021’in ikinci oturumu 22 Mart tarihinde yapılacak.

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Küçük tarafından kuruldu.

Amasya'nın 20 yıllık hayali çılgın proje hayata geçti!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Amasya’nın 20 yıllık hayali olan çılgın proje hayata geçti. Şehir merkezinden geçen Yeşilırmak’ı kauçuk bir bentle şişiren proje ile adeta bir taşla üç kuş vuruldu'' diye konuştu.

Amasya Belediyesi'nin yeni binasının enerjisi Yeşilırmak'tan!

Amasya Belediyesinin yeni binasının enerji ihtiyacı Yeşilırmak'tan sağlanacak. Binanın elektrik üretimi ve ısıtma sistemi Türkiye'deki tek yapı olma özelliğine sahip.

Urbanscape’le yeşil çatı çözümü sunuyor!

Şehirlerdeki yeşil alan ihtiyacını gidererek çevreye saygılı binalar oluşturmayı amaçlayan ve aynı zamanda binalara estetik bir görünüm kazandırmak isteyenler yeşil çatı sistemlerine başvuruyor. 

Kırıkkale Yeşil Vadi Projesi'nde sona yaklaşıldı!

Ankara ile Kırıkkale arasındaki Kızılırmak Vadisi'nde hayata geçirilen Yeşil Vadi projesinde sona yaklaşıldı.

Yeşil Bursa'ya yeşil bina yakışır!

Bursa'da yapı kalitesini artırmak için 'Yeşil Bina' ne sağlayabilir?" sorusuna cevap arayan İMSİAD, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ile birlikte çalıştay düzenleyecek.

Kanal Tokat projesi Yeşilırmak Havzası'na prestij katacak!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Yeşilırmak Havzası Devlet Su İşleri (DSİ) Yeşilırmak Havzası Koruma Eylem Planı Toplantısına katıldı. Toplantıda Kanal Tokat projesi de konuşuldu...

Amasya'nın çılgın projeleri son aşamada!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ‘Amasya’nın çılgın projesi’ diye adlandırdığı Ferhat Tüneli Projesi ile Yeşilırmak Kauçuk Bendi, Rekreasyon Alanları Oluşturulması, Yenilenebilir Enerji Eksenli Gelişim Projesi’nde son aşamaya gelindiğini açıkladı.

Maltepe Dolgu Projesi'nde asıl amaç yeşil alan kazandırmak!

İBB Üst Yapı Projeler Müdür Yardımcısı Raziye Yazar, Maltepe Dolgu Projesi'nde çok az yapılaşma bulunduğunu, asıl amacın yeşil alan kazanmak olduğunu söyledi.

Vizyon Atölyesi, İstanbul için Yeşil Yol projesi tasarladı!

17 Ağustos Marmara Depremi’nin 17. yıl dönümünde, kentlerin geleceğini kurgulamak için kurulan ‘Vizyon Atölyesi’ İstanbul’da aktif yeşil alan miktarını artırmak, olası bir depremde toplanma alanları açmak için ‘Yeşil Yol’ projesini tasarladı.

Yeşilırmak Gayrimenkul İnşaat Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Gayrimenkul İnşaat Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Anıl Arif Gürlek ve Ömer Kuru ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

amasya yeşilırmak nehri üzerindeki kauçuk bent ne zaman açılacak Haberi

amasya yeşilırmak nehri üzerindeki kauçuk bent ne zaman açılacak


Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, 2013 yılında gerçekleştirilen kültürel ve sosyal faaliyetler hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.


Pirler Parkı'nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Özdemir, şunları kaydetti: “Özellikle mahallelerimizde yapmış olduğumuz çalışmalarla halkımızın teveccühünü kazandığımızı düşünüyorum. Sokaklarımızda yapılan altyapı çalışmalarının arkasından üst yapıda da yapmış olduğumuz üst yapı çalışmalarımız var. Amasya’nın yaşam kalitesini artıran bir şehir haline dönüştüğünü düşünüyoruz. 


Amasya’da 2013 yılında ve daha sonraki yıllarda, büyük projelerin fizibilite ve etüt çalışmalarını gerçekleştirdik. 2014 yılında da bu projelerin yavaş yavaş meyvelerini almaya başlayacağız. Özellikle 2013 yılında başlayıp 2014 yılında bitirilmesini planladığımız çok önemli projeleri 2014 yılında Amasya’nın hizmetine sunacağız. Bunlar yıllardır Amasya’nın özlediği, beklediği ve toplumun ihtiyacı olduğu önemli projeler.”


Amasya’ya 2 spor tesisi kazandırdıklarını kaydeden Özdemir, “Bunlara şöyle baktığımız zaman, iki...