19 / 04 / 2024

amasyada yapılan yatırımlar

amasyada yapılan yatırımlar

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, “Belediye olarak 2013 yılı çalışmalarımıza baktığımız zaman gerçekten Amasya’da başarılı bir yıl ve geçirdiğimizi Amasya’nın yaşam kalitesini artıran bir şehir haline dönüştüğünü düşünüyorum.” dedi...

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Oyun yatırımında Türkiye ilk sırada!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin hazırladığı "Video Oyun Endüstrisi" raporunda, Türk oyun girişimlerine 2022’nin ilk 6 ayında yapılan yatırımların tutarı 333 milyon doları buldu. Türkiye'yi 158 milyon dolarla İngiltere, 60 milyon dolarla Norveç, 53 milyon dolarla Finlandiya izledi.

Girişimlere yapılan yatırımlarda rekor kırdık! Türkiye’den 2023 yılında yeni Unicorn’lar çıkacak!

Dünya genelinde girişimlere yapılan yatırımlar düşerken, Türkiye’de özellikle oyun ve fintek girişimlerine yapılan yatırımlarda rekor kırıldı. Önümüzdeki dönemde Türkiye’deki fintek şirketlerinden bir veya birkaç unicorn çıkması bekleniyor.

Bir ilimize resmen talih kuşu kondu! Yapılan yatırımın miktarı tam 2 milyar 826 milyon lira

Bir ilimize resmen tarlih kuşu kondu. İlimize yapılan yatırım miktarı toplamda 2 milyar 826 milyon lira oldu. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

Türkiye'de 2030'a kadar 200 bin şarj istasyonu hedefleniyor! 40 milyon TL yatırım yapıldı!

Elektrikli araçlar için şarj istasyonlarına yapılan yatırımlar arttı. İşletme ruhsatı alan firma sayısı 30'a ulaşırken, Türkiye'de 4 bin olan şarj istasyonu sayısının 2030 yılına kadar 200 bine ulaşması bekleniyor. Sektör, ihracat açılımını da başlattı.

Metaverse'de en mantıklı yatırım arsa yatırımı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Hakan Tartan bugünkü yazısında Metaverse'de yapılan yatırımları kaleme aldı.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Ulaşıma 19 yılda 1 trilyon 136 milyar TL'lik yatırım!

Ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında konuşan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 19 senede 1 trilyon 136 milyar TL'lik yatırım yapıldığını açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

amasyada yapılan yatırımlar Haberi

amasyada yapılan yatırımlar


Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, 2013 yılında gerçekleştirilen kültürel ve sosyal faaliyetler hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.


Pirler Parkı'nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Özdemir, şunları kaydetti: “Özellikle mahallelerimizde yapmış olduğumuz çalışmalarla halkımızın teveccühünü kazandığımızı düşünüyorum. Sokaklarımızda yapılan altyapı çalışmalarının arkasından üst yapıda da yapmış olduğumuz üst yapı çalışmalarımız var. Amasya’nın yaşam kalitesini artıran bir şehir haline dönüştüğünü düşünüyoruz. 


Amasya’da 2013 yılında ve daha sonraki yıllarda, büyük projelerin fizibilite ve etüt çalışmalarını gerçekleştirdik. 2014 yılında da bu projelerin yavaş yavaş meyvelerini almaya başlayacağız. Özellikle 2013 yılında başlayıp 2014 yılında bitirilmesini planladığımız çok önemli projeleri 2014 yılında Amasya’nın hizmetine sunacağız. Bunlar yıllardır Amasya’nın özlediği, beklediği ve toplumun ihtiyacı olduğu önemli projeler.”


Amasya’ya 2 spor tesisi kazandırdıklarını kaydeden Özdemir, “Bunlara şöyle baktığımız zaman, iki...