20 / 04 / 2024

amazon

amazon

Amazon Avrupa'daki elektrikli araç sayısını ikiye katlayarak, filosuna 10 bin kamyonet ve 1500 elektrikli ağır araç ekleyecek.

Zam yağmuruna tutulan iPhone 13'e indirim! Acele edin bu fiyata bir daha bulamazsınız! 20 Eylül 2022 fiyat listesi...

Apple'ın dev zammının ardından iPhone almaktan vazgeçenlere müjde geldi. Amazon, iPhone 13'ü indirimli fiyat etiketi ile satışa çıkardı. Hala bu fiyata varken elinizi çabuk tutun! Peki, Amazon'da iPhone 13 fiyatları ne kadar? İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi...

Amazon yeni ürünlerini tanıttı! Amazon 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Amazon, yeni akıllı ev aletlerini gerçekleştirdiği bir etkinlikle kamuoyu ile paylaştı. Tanıtılan ürünler arasında tamamen yeni olanları da var, mevcut modellerin güncellenmiş halleri de… Peki bu ürünler hangileri ve ne kadara satılacak?

Prime Özel Fırsat Günleri çok yakında! Amazon tutkunları 2 günlük süper indirimleri kaçırmayın

Amazon'un tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de 11 - 12 Ekim 2022 tarihinde ilk kez gerçekleştireceği ve sadece 48 saat sürecek “Prime Özel Fırsat Günleri” etkinliği kapsamında Amazon Prime üyeleri elektronikten mutfak ürünlerine, oyuncaklardan modaya kadar birçok kategoride binlerce üründe özel indi

Bir 'Amazon Prime Day' daha olacak!  Tarih açıklandı, yüzde 80 indirimle!

Amazon, ilk kez bir yıl içinde ikinci defa ‘Prime Day’ düzenleyeceğini duyurdu. 11-12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek etkinlikte yılın en iyi fiyatları sizi bekliyor. 15 ülkede gerçekleştirilecek etkinlik Türkiye’de de yapılacak.

Amazon’dan indirim fırsatlarına bitmeden yetişin! 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Online alışveriş denildiğinde akla ilk gelen alışveriş sitesi Amazon'da günün öne çıkan indirimlerini sizler için hazırladık. Online alışveriş sektörünün dünya Lideri amazon hem dijital yayın hem de hızlı ve güvenli alışverişte kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor.

Amazon.com.tr’den büyük fırsat! World Card sahiplerine 75 TL Worldpuan hediyesi..

Eylül ayı hızlı başladı, markalar ve online alışveriş siteleri birbiri ardına indirim kampanyaları sunuyor, uygun fiyatlı ürün alma şansı sağlıyor. İşte kampanya yapan firmalardan biri de Amazon.com.tr….

Amazon'da indirim var! Kaçırmayın

Okullar açılır da Amazon durur mu? Amazon hem şehre dönüşü hem de okula dönüşü kapsayan bir kampanya hazırladı. Amazon Türkiye kampanya süresini ise 1 Eylül ile 20 Eylül arası olarak belirledi.

iPhone 13’de muhteşem fiyat! Amazon Türkiye’den iPhone çılgınlığı! İşte, 30 Ağustos fiyat listesi…

Dünyanın en büyük e-ticaret sitesi Amazon, iPhone 13’ün 128 GB’lık modelinde indirim yaptı. Fırsat ürünü iPhone 13 kaç lira? İşte 30 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Amazon'dan dev kampanya! 75 TL'ye kadar hediye çeki

Online satış devi Amazon Prime, 25 Temmuz'a kadar Prime Alışveriş Festivali kapsamında pek çok kampanya sunuyor. İşte o kampanyalar...

Şikayetler peş peşe gelince Amazon'dan yeni adım!

Müzik ve video akışını kargo teslimatıyla birleştiren Amazon Prime, kullanıcılardan gelen yüzlerce şikayet üzerine tek tıkla iptal özelliğini devreye soktu. 

Ünlü milyarder Jeff Bezos Amazon'u kurduğu evi 2,3 milyon dolara satışa çıkardı!

Ünlü milyarder Jeff Bezos'un Amazon'u kurduğu ev 2,3 milyon dolara satışa çıkarıldı. Söz konusu ev 1998 yılında 182 bin dolara, 2005 yılında 375 bin dolara 2009 yılında 620 bin dolara ve en son 2019 yılında da 1,53 milyon dolara satılmıştı. İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Dünyanın en zengin isimleri burada yaşıyor!  Amazon’un kurucusu Jeff Bezos da 'Milyarder sığınağı'na yerleşti!

ABD'nin en yüksek gelirli mahallelerinden birine yerleşen Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, dünyaca ünlü isimlerle aynı çatı altında yaşamaya başladı. Bu yer, 'milyarder sığınağı' olarak adlandırılıyor. 

Amazon'da 2024'ten itibaren Hyundai otomobilleri çevrim içi satılacak!

ABD'li teknoloji devi Amazon, Hyundai ile 2024 yılından itibaren internet sitesinden araç satışları da dahil olacak şekilde stratejik işbirliği yaptı. İşte ayrıntılar...

Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı!

Bernard Arnault ve Elon Musk'tan sonra dünyanın en zengin üçüncü insanı olarak bilinen Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı. 

İlk insansız fabrikada robotlar robot üretecek!

Amazon’un desteklediği Agility Robotics adlı şirket, sadece insansı robotların çalışacağı dünyanın ilk fabrikasını 2024’te Amerika’da açıyor. İnsanın olmayacağı RoboFab adlı fabrikada robotları robotlar üretecek.

AB, 6 dev teknoloji şirketine katı kurallar getiriyor!

Avrupa Birliği (AB), piyasadaki güçlerini sınırlandıracağı 6 büyük teknoloji şirketini belirledi. Alphabet, Amazon, Apple, ByteDance, Meta ve Microsoft'a sundukları 22 temel hizmetin yeni yasaya uyması için 6 ay süre verildi.

QNB Finansbank’tan kırmızı alarm! 31 Temmuz’da bitiyor! Elinizi çabuk tutun!

En çok kampanya düzenleyen bankalardan biri olan QNB Finansbank, yine müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni kampanyasını duyurdu. QNB Finansbank, Amazon’dan alışveriş yapan müşterilerine peşin fiyatına 6 taksit fırsatı sunulacağını açıkladı.

Amazon Prime Day: Teknoloji severler için fiyatları düşen ürünler listesi!

Amazon Prime Day kapsamında fiyatları gerçekten düşen ve çeşitli amaçlar için kullanılabilecek teknolojik ürünlerin bir listesini derledik. İşte ayrıntılar...

Amazon, Prime Day indirimleri start aldı! Çılgın indirim 17 Temmuz'da sona erecek!

Amazon'un 2015'den bu yana her sene tüm dünyada düzenlediği, Prime üyelerine özel indirimler Türkiye'de başladı. Bu kapsamda pek çok ürün indirimli fiyatlarla satılacak. 

Xiaomi 13T Pro, tanıtımından önce gizlice Amazon'da satışa çıktı!

Xiaomi 13T Pro'nun tanıtımı öncesinde beklenmedik bir şekilde sürpriz bir hamleyle Amazon'da satışa sunuldu. Üst düzey performans arayan kullanıcılar için tasarlanan 13T ailesi, muhtemelen Temmuz ayında resmi duyurusunu yapacak.

‘Amazon Teknoloji Sınıfı’ ile 4 bin genç kodlama eğitimi alacak! Hemen başvurun!

Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda kurduğu Amazon Teknoloji Sınıfı ile gençlerin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olacak.

450 TL değerindeki oyunlar ücretsiz! kampanya dolmadan hemen yetişin !

Amazon Prime Gaming, Prime abonelerine sürekli olarak ücretsiz oyunlar sunarak oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Prime Day özelinde dağıtılacak ücretsiz oyunlar belli oldu.

Exxen, Spotify, Youtube Premium, Netflix platformları kullananlar! Yüzde 50'si iade edilecek!

Bazı dijital platform harcamalarının yarısının karşılanacağı haberi duyuruldu. Netflix, Youtube Premium, Exxen, Spotify ve Amazon Prime gibi birçok dijital platform ödemelerine destek geldi. Bu platform kullanıcıları artık yarı fiyatına ödeme yaparak indirimli kullanmak mümkün olacak. 

amazon Haberi

amazon

Amazon Avrupa elektrikli araç filosu için depolarında şarj istasyonları da kuracak. Dünyanın en büyük şirketlerinden olan Amazon.Com, Avrupa genelinde elektrikli kamyonetler, kamyonlar için; önümüzdeki beş yıl içinde 1 milyar Euro’dan fazla yatırım meydana getirecek.

Amerika’li online perakende satış devi, yatırımın Avrupa’daki elektrikli minibüs filosunu 2025 yılına kadar; 3 binden 10 bin araca çıkararak, üç kat büyütecek.

Amazon, gelecek yıllarda paket merkezlerine; orta mesafe gönderiler için kullanılan 1.500’den fazla elektrikli ağır yük aracı satın almayı umut ettiğini söyledi.

United Parcel Service ve FedEx benzer biçimde bir takım büyük lojistik firması; oldukça sayıda sıfır emisyonlu elektrikli kamyonet ve kamyon satın almayı taahhüt etse de; hala satın alınabilecek oldukça fazla seçenekleri bulunmuyor.

AMAZON AVRUPA’DA ELEKTRİKLİ ARAÇ FİLOSU 2040 HEDEFİ

Elektrikli kamyonetleri yada kamyonları piyasaya sürmek için yarışan...