19 / 04 / 2024

Prime Özel Fırsat Günleri çok yakında! Amazon tutkunları 2 günlük süper indirimleri kaçırmayın

Prime Özel Fırsat Günleri çok yakında! Amazon tutkunları 2 günlük süper indirimleri kaçırmayın

Amazon'un tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de 11 - 12 Ekim 2022 tarihinde ilk kez gerçekleştireceği ve sadece 48 saat sürecek “Prime Özel Fırsat Günleri” etkinliği kapsamında Amazon Prime üyeleri elektronikten mutfak ürünlerine, oyuncaklardan modaya kadar birçok kategoride binlerce üründe özel indi



Amazon.com.tr'nin satış ortakları ise 4 - 10 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Pazar Yeri Fırsat Festivali” ile Amazon Prime üyelerine özel indirim ve fırsatlar sunacak.

Amazon.com.tr, Amazon Prime üyelerine özel iki gün sürecek yeni alışveriş etkinliği olan Prime Özel Fırsat Günleri'ni açıkladı. ‘Prime Özel Fırsat Günleri’ 11 Ekim Salı günü başlayacak ve 12 Ekim Çarşamba gününün sonuna kadar sürecek.

Türkiye dışında Avusturya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Lüksemburg, Hollanda, Polonya, Portekiz, İspanya, İsveç, İngiltere ve ABD dahil olmak üzere toplam 15 ülkede de gerçekleştirilecek Prime Özel Fırsat Günleri boyunca Prime üyeleri kendilerine özel indirim ve fırsatlardan yararlanma hakkında sahip olacak.

48 saat sürecek bu yeni etkinlikte Amazon Prime üyeleri; elektronikten mutfak ürünlerine, oyuncaktan moda kategorisindeki binlerce ürünü uygun fiyatlar ve Amazon.com.tr güvencesi ile alabilecek.
 
Öte yandan Amazon.com.tr, 4 Ekim - 10 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek “Pazaryeri Fırsat Festivali”nin de duyurusunu yaptı. Pazaryeri Fırsat Festivali boyunca Amazon.com.tr'nin sunduğu Amazon Lojistik hizmetinden faydalanan tüm satış ortakları, Prime üyelerine özel fırsatlarla ürünlerini sunabilecek.Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, Prime Özel Fırsat Günleri ile Amazon.com.tr'de alışveriş yapmayı daha akıllı ve daha kolay hale getirdiklerini söyledi. Ayrıca bir hafta sürecek 'Pazaryeri Fırsat Festivali' ile Amazon Lojistik hizmetinden faydalanan satış ortaklar için de fırsatlar sunacaklarını belirten Marriott,  “Satış ortaklarımız etkinlik boyunca Amazon Prime üyelerine özel fırsatlar sunabilecek ve daha fazla satış ve büyüme fırsatı yakalayacak” diye konuştu.

Prime Özel Fırsat Günleri çok yakında! Amazon tutkunları 2 günlük süper indirimleri kaçırmayın


Geri Dön