29 / 03 / 2024

Amazon yeni ürünlerini tanıttı! Amazon 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Amazon yeni ürünlerini tanıttı! Amazon 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Amazon, yeni akıllı ev aletlerini gerçekleştirdiği bir etkinlikle kamuoyu ile paylaştı. Tanıtılan ürünler arasında tamamen yeni olanları da var, mevcut modellerin güncellenmiş halleri de… Peki bu ürünler hangileri ve ne kadara satılacak?



Dünyanın en büyük e-ticaret platformları arasında yer alan Amazon, aynı zamanda akıllı ev ürünleri üreticisi olarak da biliniyor.  Amazon, yeni ürünlerini tanıttığı bir etkinlik yaptı. 
Amazon'un gerçekleştirdiği etkinlikte çok sayıda ürün tanıtıldı. Bu ürünlerden bazıları hali hazırda mevcut modellerin gelişmiş versiyonu olarak dikkat çekerken, bazıları ise yepyeni ürünler olarak öne çıkıyor. İşte Amazon’un tanıttığı ürünler ve fiyatları…

EV ROBOTU ASTRO ARTIK EVCİL HAYVANLARI TAKİP EDECEK

Amazon, bundan bir süre önce kameralı ev robotu Astro'yu satışa çıkarmıştı. Şimdi bu robota yeni bir özellik daha eklendi. Astro, bundan sonra artık evdeki hayvanları da takip edebilecek. Robot, aynı zamanda, evinizdeki evcil hayvanınızın videosu çekip sizinle paylaşacak. Bu robotun fiyatı ise 999 dolar olarak açıklandı.

ÇALAR SAAT GİBİ GÖRÜNMESİNE ALDANMAYIN, HALO RISE UYKU TAKİBİNİZİ YAPACAK

Amazon'un tanıttığı yeni ürünler arasında Halo Rise da var. Halo Rise, bir çalar saat gibi görünse de  sensörleri vasıtasıyla uyku takibi yapabiliyor. Halo Rise, mobil uygulama aracılığıyla veri de tutabiliyor. Halo Rise'ın çalar saat modu aktif edildiğinde ise ışık ve seslerle uyandırma hizmeti veriyor. Ürünün fiyatının ise 139,99 dolar olduğu belirtildi.

Amazon yeni ürünlerini tanıttı! Amazon 1 Ekim 2022 fiyat listesi


Geri Dön