19 / 04 / 2024

Amer Hakeem Jadaa Jadaa

Amer Hakeem Jadaa Jadaa

Baraka Business Petrol İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elife Hasan, Amer Hakeem Jadaa Jadaa tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer A.D. Dheedan tarafından kuruldu.

Archen Engineering Consultants İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Archen Engineering Consultants İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer Chehab ve Mohammed Alı Aljıjaklı tarafından kuruldu.

Mcmasrı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mcmasrı Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer Masrı tarafından kuruldu.

Rodos Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodos Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fatıma Mdalal, Mhamed Amer Mdalal, Omar M.A. Mdalal ortaklığında kuruldu.

Amin Grup Gayrimenkul Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amin Grup Gayrimenkul Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Elcerif ve Marwan Amer ortaklığında kuruldu.

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi açıldı!

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ehab Amer tarafından kuruldu.

Palturkey Gayrimenkul Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Palturkey Gayrimenkul Proje Yönetimi Anonim Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abubaker Amer ve  Quba Group İnşaat Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim tarafından kuruldu.

Phoenix Global Emlak İnşaat İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phoenix Global Emlak İnşaat İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  400 bin TL sermaye bedeli  ile Amer Jajan ve Haıtham Al Dakkak tarafından kuruldu.

Massar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  600 bin TL sermaye bedeli ile Amer Salama Ismaıel Ibrahım ve Samer Salameh tarafından kuruldu.

Al Sunwan İnşaat Petrol Enerji Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Sunwan İnşaat Petrol Enerji Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli ile Amer Ahmetoğlu tarafından kuruldu.

Zeyad Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeyad Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Amer Husseın Zeyad ve Husseın Zeyad tarafından kuruldu.

Smart Anadolu Gate Genel Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Anadolu Gate Genel Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Yahya M. Amer tarafından kuruldu.

Amer Hakeem Jadaa Jadaa Haberi

Amer Hakeem Jadaa Jadaa

Baraka Business Petrol İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elife Hasan, Amer Hakeem Jadaa Jadaa tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu.


Baraka Business Petrol İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Baraka Business Petrol İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Dünya Ticaret Merkezi, EGS Business Park, B-3 Blok Zemin Kat,...