26 / 04 / 2024

American Siding Afyon

American Siding Afyon

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap, Türkiye’nin bütün bölgelerinden 40 American Siding bayisi ile Afyon’da 24-25 Şubat tarihlerinde 5 yıldızlı Afyon Korel Termal Otel’de bir araya geldi

American Siding yangın testini geçti mi?

American Siding, yenilenen Yangın Yönetmeliği’nin gerektirdiği ve Türk Standartları Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen yangın sistem performansı dayanıklılık testini başarıyla geçti.

American Siding evleri nemden kurtarıyor!

Türk yapı sektörünün dış cephe ve yalıtım alanında öncü ve yenilikçi kimliğiyle dikkat çeken güçlü kuruluşu Eryap Grup, Kanal D’de yayınlanan ‘Evim Şahane’ programına başvuran Şükrü Deniz’in evindeki nem sorunu American Siding ile çözdü.

Eryap 40 American Siding bayisi ile biraraya geldi!

Eryap, Türkiye geneline yayılmış 40 American Siding bayisi ile 24-25 Şubat tarihlerinde Afyon Korel Termal Otel'de biraraya geldi. Toplantı Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirildi.

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura çekimi!

Afyon Çetinkaya Mahallesi Toki kura çekimi 9 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek. Toki Afyon Çetinkaya Mahallesi Evleri başvuruları ise iki gün sonra sona erecek.

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ başvuruları!

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ başvuruları iki gün sonra sona erecek. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi ‘nde 88 adet konut satışa sunulacak.

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 407 TL taksitle!

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 407 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Toplamda 24 adet konutun açık satış yöntemiyle satıldığı projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ Evleri başvuru!

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ Evleri başvuru dönemi bugün başlıyor. Aylık 407,41 TL taksitle konut sahibi olunabilen projede 3 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler açık satışa sunuluyor.

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy başvuruları bugün başlayacak!

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy başvuruları bugün başlayacak. Ödeme planı kapsamında 216 ay vade imkanı sunan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul edilecek.

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ başvuruları!

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Daire fiyatları 100 bin TL olarak belirlenen projede 216 aya varan vade imkanı sunuluyor.

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy son başvuru günü!

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 111,27 metrekarelik 3+1 daireler açık satışa sunuluyor. Projede 407,41 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Afyon Gömü Tarımköy son başvuru günü...

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 24 adet konut satıyor!

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 24 adet konut satıyor. Başvuru dönemi 11 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan projede yer alan dairelerin fiyatı 100 bin TL olarak belirlendi.

Afyon Çimento finansal raporlarını açıkladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş., 3 aylık finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait finansal tablolar...

Afyon Çimento faaliyet raporunu açıkladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş., 3 aylık faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait faaliyet raporu...

American Siding Afyon Haberi

American Siding Afyon

Eryap CEO’su Emrullah Eruslu’nun ev sahipliğinde Afyon’da gerçekleştirilen ve üst düzey yöneticilerin tam kadro katıldığı toplantıda 2014 yılı sonuçları değerlendirilerek şirketin 2015 yılı hedefleri paylaşıldı. Türkiye geneline yayılmış olan American Siding bayilerinin katıldığı toplantılarda bayilerden gelen talepler ve görüşler karşılıklı değerlendirilirken ürün yelpazesi hakkındaki yenilikler de bayilere aktarıldı.



Eryap CEO’su Emrullah Eruslu, 2014 yılında gösterdikleri başarılı performanstan dolayı tüm bayilere teşekkür ederek şunları söyledi: ”Eruslu Grup olarak 60’lı yıllardan bu yana yenilikçi kimliğimizle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2001 yılında Gaziantep'teki tesiste, sektörün ilk polimer dış cephe kaplaması üretimini gerçekleştirerek inşaat sektörünün önemli lokomotiflerinden biri olan American Siding markasını sektöre kazandırdık, 35 kişi ile Gaziantep’te başladığımız faaliyetlerimize, 2018 yılında Türkiye’nin ilk 300 firması arasına girme hedefimize adım adım yaklaştığımız bu günlerde sadece...