19 / 04 / 2024

Eryap 40 American Siding bayisi ile biraraya geldi!

Eryap 40 American Siding bayisi ile biraraya geldi!

Eryap, Türkiye geneline yayılmış 40 American Siding bayisi ile 24-25 Şubat tarihlerinde Afyon Korel Termal Otel'de biraraya geldi. Toplantı Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirildi.



 Toplantıda bayilerden gelen talepler ve görüşler karşılıklı değerlendirilirken ürün yelpazesindeki yenilikler de aktarıldı. 

Eryap CEO'su Emrullah Eruslu, 2014 yılında gösterdikleri başarılı performanstan dolayı tüm bayilere teşekkür ederek şunları söyledi:"Eruslu Grup olarak 60'lı yıllardan bu yana yenilikçi kimliğimizle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2001 yılında Gaziantep'teki tesiste, sektörün ilk polimer dış cephe kaplaması üretimini gerçekleştirerek inşaat sektörünün önemli lokomotiflerinden biri olan American Siding markasını sektöre kazandırdık. 2018 yılında Türkiye'nin ilk 300 firması arasına girme hedefimize adım adım yaklaştığımız bu günlerde, sadece rakamlarla belirlenen hedefleri değil, sosyal paydaşlanmızın tamamını kapsayacak çeşitli yeni projeleri de hayata geçirmek istiyoruz" diye konuştu. 

Ankara'nın Prestijli Projelerine Wooler İmzası Ankara'nın hızla gelişen yeni gözdesi Incek bölgesinde yapımı devam eden Enpark Beytepe konut projesi, Eskişehir yolunda yükselen West Gate Residence ve Söğütözü'nde yapımı devam eden Koç Kuleleri yalıtım ihtiyacı için VVooler taşyününü tercih etti. 

Wooler, Enpark Beytepe konut projesi ve West Gate Residence projesine toplamda 30 bin metrekare Gold Plus Siyah ve Sarı Cam Tüllü Dış Cephe Levhası, Koç Kuleleri projesine ise yaklaşık 15 bin metrekare Premium F Mantolama Levhası vererek yapılann ürün ihtiyaçlarına, safsızlık değeri ile farklılık yaratan geniş ürün yelpazesi ile çözüm oldu. 

Koç Kuleleri'nin tercihi olan VVooler Premium F ise duvar elemanlarının oluşturdukları yüzeylerle birlikte, kolon, kiriş, hatıl, lento, perde duvar gibi betonarme yüzeylerin yalıtılarak ısı köprülerinin ortadan kaldınlması ve binaların atmosferik şartlara karşı korunarak sıcaklık farklılıklarından oluşan genleşme ve büzülme gibi yapı bileşenlerinde meydana gelen fiziksel değişimlerin önlenmesi bakımından en doğru çözümü sunuyor.


Çatı ve Cephe


Geri Dön