25 / 04 / 2024

Eryap

Eryap

Eryap, Türkiye geneline yayılmış 40 American Siding bayisi ile 24-25 Şubat tarihlerinde Afyon Korel Termal Otel'de biraraya geldi. Toplantı Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirildi.

Eryap’ın Wooler taş yünü prestijli konut projelerinin tercihi oluyor!

Yapı sektörünün öncü şirketi Eryap’ın uzmanlığının yüksek teknolojiyle birleşmesinden doğan Wooler taş yünü, her aşamada karbon ayak izini azaltmaya yönelik çevresel bakış açısı ile üretiliyor.

American Siding bayileri 24-25 Şubat'ta Afyon'da buluştu!

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap, Türkiye’nin bütün bölgelerinden 40 American Siding bayisi ile Afyon’da 24-25 Şubat tarihlerinde 5 yıldızlı Afyon Korel Termal Otel’de bir araya geldi

Eryap 90 bayisini Antalya'da 5 yıldızlı otellerde ağırladı!

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, 90 bayisini Antalya’da 5 yıldızlı otellerde ağırladı.Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlayan bayiler ve aileleri düzenlenen gezi ve etkinliklerde birlikte eğlenme fırsatı yakaladılar.

Eryap'tan Yapı Fuarı'nda küresel ısınmaya karşı destek çağrısı!

Eryap, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 37.’si gerçekleşen Yapı Fuarı TurkeyBuild 2014’te enerji tasarrufu ve kaliteli yaşam için “Doğru Yalıtım”a dikkat çekiyor.

Eryap, bu sene WWF-Türkiye'yi standında ağırlayacak!

Eryap, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan 37. Yapı Fuarı TurkeyBuild İstanbul Fuarı’nda bu yıl enerji tasarrufu çağrısı ile yer alıyor.

Eryap Yapı Fuarı Turkeybuild'e katılıyor!

Türkiye’de inşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı TurkeyBuild 2014’e katılıyor.

Eryap, Yapı Fuarı 2014'e katılıyor!

Türkiye’de inşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı TurkeyBuild 2014’e katılıyor.

Emrullah Eruslu: Isı yalıtımıyla yüzde 50 tasarruf sağlanabilir!

Eryap A.Ş. CEO'su ve XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, Türkiye'nin enerjide dışa bağımlı olduğunu belirterek, ısı yalıtımının yaygınlaştırılmasıyla enerjide yüzde 50 tasurrufu sağlanacağını söyledi

Yalıtımda güvenlik yerine konfora bakmak yanlış!

Yapı sektörüne yönelik üretim yapan Eryap'ın yalıtım konusunda yapağı araştırma sonuçlarına göre Türkiye'deki 19 milyon konutun 1415 milyonun yalıtımsız olduğu belirtildi. Araştırmaya katılanların yüzde 85 yalıtımsız binalarda yaşıyor...

Eryap yalıtım konusunda yaptığı araştırmanın sonuçlarını açıklıyor!

Eryap Türkiye' de yalıtım konusunda yaptığı araştırmanın sonuçlarını açıklıyor. Yalıtım sektörünün önce firmalarından Eryap, “ Türkiye’de Yalıtım ” konusunda yaptırdığı araştırma nın çarpıcı sonuçlarını açıklayacak...

Emrullah Eruslu: Binaların temeli büyük risk taşıyor!

ERYAP AŞ'nin CEO'su Emrullah Eruslu, "Eskişehir'de yerleşim alanlarında, zemininin büyük bir bölümü ilk 10 metreye kadar kum, silt ve kil karışımlarından oluşuyor. Bu nedenle kent su yalıtımına diğer illerden çok daha fazla dikkat etmeli...

Eryap Sakarya'da taş yünü tesisi kurdu!

American Siding, Bonuspan, Focus Membran, Bonusmax, Winer, Focus Shingle ve Wooler markalarıyla yalıtım sektöründe çalışmalarını sürdüren Eryap, Sakarya Hendek’te 60 bin metrekarelik alanda kurduğu taş yünü tesisi ile faaliyet alanını genişletiyor...

Eryap, taş yünü tesisi ile faaliyet alanını genişletiyor!

Eryap, Sakarya Hendek'te 60 bin metrekarelik alanda kurduğu taş yünü tesisi ile faaliyet alanını genişletiyor. Eryap, taş yünü tesisinin tamamını 2014 un ilk yarısında devreye alacak...

İnşaat sektörü 2013'ün ilk 3 ayında yüzde 30 büyüme gösterdi!

Geçen yıl gaz-fren tartışmaları ile yüzde 1'in altında büyüme şoku yaşayan inşaat sektörü bu yılın ilk 3 ayında piyasadaki canlanmanın tadını çıkarıyor.

Antalya Konyaaltı'na 5 yıldızlı 220 odalı yeni otel geliyor!

Eryap Mobilya San. Ve Tic. A.Ş. Antalya Konyaaltı ilçesine yeni otel projesi için hareket geçti. Yeni otel projesi 163 milyon 915 TL'ye mal olacak.

Eryap Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryap Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertüzün tarafından kuruldu.

Türkiye’deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’i yalıtımsız!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada Türkiye'deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’inin yalıtımsız olduğunu belirterek "Enerjimizi evlerimizin içini değil, atmosferi ısıtmak için harcıyoruz” diye konuştu.

Eryap Mühendislik İnşaat 75 milyon TRY'lik tahvil ihraç etti!

Eryap Mühendislik İnşaat'ın 1092 gün vadeli 75 milyon TRY nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamamlandı...

Eryap Mühendislik İnşaat 125 milyon TL'lik tahvil ihraç etti!

Eryap Mühendislik İnşaat'ın 1092 gün vadeli 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamam...

Eryap Mühendislik İnşaat'tan 125 milyon TL'lik tahvil ihracı!

Eryap Mühendislik İnşaat, 1092 gün vadeli 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle düzenlenen tahvillerin ihracı tamamlandı. 

Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., sermaye artışı hakkında açıklama yaptı. Peki Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat 125 milyon TL tahvil ihraç etti!

Eryap Mühendislik İnşaat'ın 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamamlandı...

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 96 milyon TL sermaye bedeli ile  Silivri'de açıldı. 

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da Selim Eruslu ve Emrullah Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Emrullah Eruslu yeni şirket kurdu!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile yeni bir şirket kurdu. 

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Eruslu ve Selim Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Eryapı Restorasyon Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Eryapı Restorasyon Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Öztürk tarafından kuruldu. 

Eryap Haberi

Eryap

 Toplantıda bayilerden gelen talepler ve görüşler karşılıklı değerlendirilirken ürün yelpazesindeki yenilikler de aktarıldı. 

Eryap CEO'su Emrullah Eruslu, 2014 yılında gösterdikleri başarılı performanstan dolayı tüm bayilere teşekkür ederek şunları söyledi:"Eruslu Grup olarak 60'lı yıllardan bu yana yenilikçi kimliğimizle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2001 yılında Gaziantep'teki tesiste, sektörün ilk polimer dış cephe kaplaması üretimini gerçekleştirerek inşaat sektörünün önemli lokomotiflerinden biri olan American Siding markasını sektöre kazandırdık. 2018 yılında Türkiye'nin ilk 300 firması arasına girme hedefimize adım adım yaklaştığımız bu günlerde, sadece rakamlarla belirlenen hedefleri değil, sosyal paydaşlanmızın tamamını kapsayacak çeşitli yeni projeleri de hayata geçirmek istiyoruz" diye konuştu. 

Ankara'nın Prestijli Projelerine Wooler İmzası Ankara'nın hızla gelişen yeni gözdesi Incek bölgesinde yapımı devam eden Enpark Beytepe konut projesi, Eskişehir yolunda yükselen West Gate Residence ve Söğütözü'nde...