24 / 04 / 2024

American Siding, hem hafif hem de ekonomik!

American Siding, hem hafif hem de ekonomik!

Eryap, yalıtım alanında kapsamlı çözümler üreterek sektördeki farklılığını ortaya koyuyor.Dış Cephe ve Isı Yalıtım Sistemleri'ni tüketiciyle buluşturan ERYAP A.Ş'nin lider markası American Siding yapılara değer katmayı sürdürüyor



Yalıtım sektörünün lider markalarını üreterek her geçen gün büyüme hızını arttıran ERYAP A.Ş güçlü adımlarla pazarın belirleyici oyuncusu olarak öncü konumunu sürdürüyor. Polimer Dış Cephe Kaplama ve Isı Yalıtım Sistemlerinde American Siding, XPS ısı yalıtım levhalarında Bonuspan, taş yününde VVooler ve su yalıtım ürünlerinde Focus Membran ve Focus Shingle markaları ile. Eryap, yalıtım alanında kapsamlı çözümler üreterek sektördeki farklılığını ortaya koyuyor. 

Nüfusunun %92'si deprem kuşağında yaşayan ülkemizde hız kazanmış olan yalıtım hamlesi ile binalarda sağlanan enerji tasarrufu ile hem maddi getiri hem de korozyona karşı korunma sağlanmaktadır. 

Ancak, bu konuya ilişkin bir başka önemli husus yalıtım uygulaması neticesinde binalarda artan yüktür Bu noktada American Siding polimer dış cephe ve ısı yalıtım sistemleri birim metrekare başına düşen yük miktarını mantolama uygulamasının 1/3 düzeyine yani 4-4,5 kg gibi rakamlara çekerek, daha hafif ağırlıkla %50 enerji tasarrufu ve eksiksiz bir yalıtım olanağı sunması nedeni ile benzerlerinden farklılaşmaktadır. 



Habertürk Güneyli


Geri Dön