23 / 04 / 2024

Amerika Birleşik Devletleri türk inşaat firmaları

Amerika Birleşik Devletleri türk inşaat firmaları

Şehir yapılanmasını 100 yıl önce tamamlayan ABD'nin eskiyen altyapısı Türkler'e fırsat kapısı oldu. Ülkede, kentsel dönüşüm hamlesi 1 trilyon doları bulacak. Türk firmaları için enerjide ve inşaatta büyük fırsatlar var...

Türk girişimcilerin Amerika'da şirket kuruluşları arttı! Konut alımından ihracata kadar kredi desteği sağlanıyor!

2024 yılı itibariyle, Amerika Birleşik Devletleri'nde Türk şirketlerinin sayısında önemli bir artış yaşanıyor. Bu artış, Türk iş adamları ve girişimcilerin Amerika'da finansman imkanlarına daha kolay ulaşabilmeleri için şirket kurma eğilimlerinin güçlenmesiyle ilişkilendiriliyor.

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bitcoin devi resmen iflas etti!

Kripto para sektörünün devlerinden biri olan Stabilcoin TerraUSD'nin yaratıcısı Terraform Labs iflas ettiği kaydedildi. Bitcoin devi, Amerika Birleşik Devletleri'nde iflas başvurusunda bulunduğu belirtildi. Binlerce yatırımcıyı ilgilendiren bu olay, piyasada büyük yankı uyandırdı.

Green Card başvurusu için son gün! Green Card başvuruları ne zaman bitecek?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı elde etmek isteyenlerin Green Card başvurusu için son gün. 2024 Green Card başvurusunda bulunmak isteyen birçok kişi, başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor.

Konut kredi faizleri 23 yılın zirvesinde!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) konut kredi faizlerinin 23 yılın en yüksek seviyesinde olduğu belirtildi. Ayrıca Türkiye’de de konut kredisi faiz oranları yüzde 36,45 ile Eylül 2003 yılından sonra 20 senenin zirvesini gördü.

ABD'de konut kredileri düşerken, hanehalkı borçları yükseldi!

Amerika Birleşik Devletleri'nde hanehalklarının borç yükü 17 trilyon doları aştı. Konut ve öğrenci kredileri gerilerken, otomobil kredileri yükseldi.

İhracatçıların vize isyanı: Ya sorun çözülsün ya da yeşil pasaport verilsin!

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, “Türk ihracatçıları, ihracatımızın yarıdan fazlasını yaptığımız Avrupa Birliği ülkelerine ve Amerika Birleşik Devletleri’ne yaptıkları vize başvurularında büyük sorun yaşıyor” dedi.

Karbondioksit Seviyeleri Tarihin En Yükseği!

Bilim insanları, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki önde gelen araştırma kuruluşlarından elde edilen verilere dayanarak, karbondioksit seviyelerinin tarihin en yüksek noktasına ulaştığını açıkladı. Bu durum, iklim değişikliği açısından endişe verici bir dönüm noktası olarak nitelendiriliyor.

Altın alanlara Amerika'nın en büyük yatırım bankasından kötü haber!

Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük yatırım bankalarından olan Citi Research, bugün yayımladığı raporda, ons altın için kısa vadeli hedefini düşürdü. İşte detaylar...

Birleşik Kamu-İş açıkladı: Açlık sınırı 11 bin 810 TL'ye, yoksulluk sınırı 31 bin 152 TL'ye yükseldi! 

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu'nun açlık-yoksulluk sınırı araştırmasının Mayıs 2023 verilerine göre, açlık sınırı 11 bin 810 TL'ye, yoksulluk sınırı ise 31 bin 152 TL'ye yükseldi. İşte kalem kalem hesaplanan o rakamlar...

QR kodlu menü kullanmak çok tehlikeli! FBI açıklama yaptı!

QR kodlu menüler, koronavirüs salgını sonrasında popüler hale geldi. Pek çok restoran ve kafede aktif olarak kullanılıyor. Ancak Amerika Birleşik Devletleri, salgınla mücadelede QR kodlu menülerin sıkça kullanıldığı birçok restoran ve kafe hakkında uyarıda bulundu.

Doları doğrudan etkileyecek. Resmen açıkladı

Dolara yatırım yapan ya da dolarla ticaret yapan vatandaşlar dolar grafiği anbean takip ediyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde doları doğrudan etkilediği bilinen enflasyon verileri de açıklandı.

ABD’den çok tartışılacak petrol yorumu: Küresel ekonomik büyümeye büyük darbe indirecek!

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Hazine Bakanı Janet Yellen, OPEC+ grubunun mayıs ayından itibaren petrol üretiminde kesintiye gitme kararının "yapıcı olmayan" bir eylem olduğunu ifade ederek, eylemin küresel büyüme için olumlu olmadığını söyledi.

Amerika Birleşik Devletleri türk inşaat firmaları Haberi

Amerika Birleşik Devletleri türk inşaat firmaları

Şehir yapılanmasını 100 yıl önce tamamlayan ABD'nin eskiyen altyapısı Türkler'e fırsat kapısı oldu. Ülkede, kentsel dönüşüm hamlesi 1 trilyon doları bulacak. Türk firmaları için enerjide ve inşaatta büyük fırsatlar var.


Şehir yapılanmasını 100 yıl önce tamamlayan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eskiyen altyapısı için düğmeye bastı. 1 trilyon doları bulması beklenen ABD'nin kentsel dönüşüm hamlesi Türkiye için de yepyeni bir kapı olacak. 5 kıtada milyar dolarlık enerji ve inşaat ihaleleri üstlenen Türk firmalarının ABD pazarında üst lige çıkması için Ekonomi Bakanlığı da devrede. Bu kapsamda, ABD'li şirketlerle Türk firmalarını buluşturacak ortak bir platform kurulması hedefleniyor. Özel sektör firmalarından ABD'li Wenco Group da Türk firmalarının en büyük destekçisi olacak.


KALİTENİZ YÜKSEK 

Merkezi Los Angeles'ta bulunan ABD'li enerji danışmanlık firması Wenco'nun sahibi olan Bruce Movahedi,...