20 / 04 / 2024

Amına Al Mazloom

Amına Al Mazloom

Alamına İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Amına Al Mazloom, Hussain Mohammed A Alsharif tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta kuruldu.

Kartal'da çöken bina ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı!

Kartal’da 21 kişinin yaşamını yitirdiği Yeşilyurt Apartmanı’ndaki yıkım soruşturmasında binanın projesini oluşturan Suzan Çayır, inşaatın teknik uygulama sorumlusu Uğur Mısırlıoğlu ve yapı ruhsat sürveyanı Arzu Keleş Boran gözaltına alındı.

Üçüncü havalimanı'nda gözaltına alınan 3 işçi açlık grevine başlıyor!

Üçüncü havalimanı inşaatı protestosunda gözaltına alınan ve 2’si İnşaat İş Sendikası yöneticisi 3 kişi bugün açlık grevine başlıyor...

Gözaltına alınan Yeni Havalimanı işçilerinden 160'ı serbest bırakıldı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda eylem yapan işçiler gözlatına alınmıştı. Gözaltına alınan yüzlerce işçiden 160'ının serbest bırakıldı...

Yozgat Arkeoloji Müzesi yatırım programına alındı!

Yozgat’ta inşa edilmesi planlanan Arkeoloji Müzesi, Kültür Bakanlığı tarafından yatırım programı kapsamına alındı. 2013'ten beri yapılmayı bekleyen proje için çalışmalara başlaanacak. 

Alaçatı'da imar planları ile tarihi evler koruma altına alınıyor!

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, ‘Alaçatı ve Çeşme Kale Koruma İmar Planları’ ile tarihi evlerin koruma altına alınmasına öncülük ediyor. 

Kanal İstanbul YİD modeli kapsamına alınacak!

Yapılan yeni düzenlemeyle, Kanal İstanbul ve benzeri su yolu projeleri yap-işlet-devret modeli kapsamına alınacak.

İmar barışı ile kaçak yapılar kayıt altına alınıyor!

Ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı yapılmış kırsal ve kentsel alanlardaki 31 Aralık 2017 tarihinden önceki tüm yapılar imar barışı kapsamına alındı. 

İmara aykırı yapılar kayıt altına alınıyor!

Afet risklerine hazırlık kapsamında ruhsatsız; ruhsata, eklerine, imar mevzuatına aykırı yapıların kayıt altına alınması için 31 Aralık 2017'den önce inşa edilen yapılar için Yapı Kayıt Belgesi verilebilecek

Boğaz’daki 9 mahalle imar barışı kapsamına alındı!

İstanbul Boğazı’nda yer alan 9 mahalle imar barışı kapsamına alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen konuyla ilgili olarak, “Boğaz Kanunu’nda denizi gören öngörünümde olan tepelerin arka taraflarını, yamaçlarını barışa dahil ettik” dedi.

Beykoz'un tarihi evleri kayıt altına alınıyor!

Beykoz Belediyesi, tescil kaydı oluşturulan tarihi yapılar arasında can ve mal güvenliğini tehdit eden toplumun hoş görmediği olayların yaşandığı Merkez, Yalıköy ve Kanlıca mahallelerindeki 28 yapıyı kayıt altına alıyor..

Mardin'de müftülük binasını yıkan Faysal Nuhoğlu gözaltına alındı!

Mardin'de Nuhoğlu Camii'nin silüetini bozduğunu iddia ettiği müftülük binasını kepçeyle yıkmaya çalışan Faysal Nuhoğlu gözaltına alındı..

Emlakçılığın yasayla kontrol altına alınması lazım!

Era Gayrimenkul Türkiye'nin 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı beklentilerinin konuşulduğu toplantıda açıklamalar yapan Era Gayrimenkul Genel Müdürü Özhan Atalay, emlakçılığın yasayla kontrol altına alınması gerektiğini söyledi.

Yeni gayrimenkul yasasıyla yatırımcı güvence altına alınacak!

Türkiye’den konut alan bazı yabancılar fahiş fiyat ve yanlış lokasyon kurbanı oluyor. Yeni gayrimenkul yasasıyla yatırımcı güvence altına alınacak. Realty Co. Dünya Başkanı Fatih Elibol, bu sayede yabancıya satışların yüzde 30 artacağını belirtti.

Amına Al Mazloom Haberi

Amına Al Mazloom

Alamına İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Amına Al Mazloom, Hussain Mohammed A Alsharif tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta kuruldu. 


Alamına İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; inşaat taahhüt ve müteaahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak.


Alamına İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Rayana Residence, A1 Blok Kat:12 Daire:105 2....