20 / 04 / 2024

Amos Living

Amos Living

4 bin yıllık Amos Antik Kenti'nin tarihi dokusu manzarası bulunan Esta Amos Living projesi 132 bin metrekare alanda inşa edilecek. Peki Esta Amos Living nerede?

The Superior Living'te 40 bin TL'ye varan kira garantisi fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde hayata geçirilen The Superior Living projesinde 40 bin TL'ye varan kira getirisi fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede ayrıca vade farksız taksit imkanı da sağlanıyor.

2023'ün en pahalı şehirleri açıklandı!

Araştırma ve analiz birimi Economist Intelligence Unit (EIU) tarafından paylaşılan Worldwide Cost of Living Index (Dünya Yaşam Maliyeti Endeksi) raporlarına göre dünyanın en pahalı şehirleri sıralamasında İsviçre'nin başkenti Zürih ile Singapur ile ilk sırayı paylaştı.

Kasır Living Bostancı'da yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı!

Kasır Yapı tarafından Trabzon'da hayata geçirilen Kasır Living Bostancı'da  yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Kasır Living Bostancı'da villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

The Superior Living yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla! Son fırsatları kaçırmayın

Ege Yapı tarfından İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde inşa edilen The Superior Living yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İngiltere'deki gayrimenkulünü 4 milyon İngiliz sterlinine sattı!

Peker GYO, İngiltere'nin Gravesend bölgesinde bulunan gayrimenkulünü 4 milyon GBP bedelle Star Living Limited unvanlı şirkete sattı.

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

White City Living'ten Türk yatırımcılara özel avantajlar!

Londra’da yapımı devam eden "White City Living" özel lansman düzelendi. Düzenlenen lansmanda konutlar özel fiyat avantajlarıyla Türk yatırımcılara özel avantajlar sağlıyor.

White City Living Türk yatırımcılarla buluşuyor!

Londra’nın en prestijli projeleri arasında yer alan “White City Living” 25 Şubat tarihinde Türk yatırımcılarla buluşuyor…

Benesta Amos Living fiyat! 

Benesta Amos Living fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Benesta Amos Living fiyat bilgisi ve proje detayları...

Benesta Amos Living nerede?

Benesta Amos Living nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Benesta Amos Living nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Benesta Marmaris fiyat!

Benesta Marmaris fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Benesta Amos Living adıyla yükselecek proje gerçeküstü bir yaşam vadediyor...

Benesta Amos Living geliyor! Yeni proje!

ESTA Construction yeni projesi Amos Living için düğmeye bastı. Benesta Amos Living projesi Marmaris'te hayata geçiriliyor...

Portekiz’de yaşam basın daveti 3 Temmuz'da!

Portekiz Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Celeste Mota ve Libertas Uluslar arası Satış Direktörü Lisette de Almeida ev sahipliğinde detaylandıracak olan ‘Portugal for Living‘ etkinliği düzenleniyor. 

Amos Living Haberi

Amos Living


Esta Construction "Esta Amos Living" projesine başlayacak. Esta Amos Living projesi tamamlandığında kara çam ormanları ve 4 bin yıllık Amos Antik Kenti'nin tarihi dokusu manzarasına sahip olacak. 


Esta Amos Living nerede? 


Esta Amos Living projesi Rodos – Göcek – Datça – Marmaris – Ölüdeniz – Fethiye - Marmaris güzergahının tam ortasında yer alan koyda yer alacak. Esta Amos Living 132 bin metrekare alanda inşa edilecek.


Ege Denizinin huzur dolu manzarası ile hayata geçen Esta Amos Living projesinde muhteşem bir marina, dünya mutfağının en büyük şefleri tarafından hazırlanan en özel lezzetler, efsanevi SPA ve sosyal olanaklar yer alıyor. 





Web: http://estacons.com/esta/amos.html

Pınar...