18 / 04 / 2024

Anadolu Isuzu kartal ihale tarihi

Anadolu Isuzu kartal ihale tarihi

Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kartal'da bulunan 5 adet gayrimenkulu ihale ile satışa çıkardı...

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satılık!

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satılık daire teslimlerinin Nisan 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. 7 bloktan oluşan proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilecek.

Kartal Metsan Nexus teslimleri 2015'te! 292 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul 'un Anadolu Yakası Kartal bölgesinde hayata geçirilen Metsan Nexus 430 adet daireden oluşuyor. Kartal Metsan Nexus daire teslimlerinin 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Kartal su kesintisi 8 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Anadolu Yakası Kartal ilçesinin Topselvi mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 8 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Kartal su kesintisi 4 Aralık 2014 saati!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal ilçesinin Karlıktepe mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 4 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal su kesintisi 4 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Anadolu Yakası Kartal ilçesinin Uğur Mumcu mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 4 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal su kesintisi 4 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal ilçesinin Uğurmumcu mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 4 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Metsan Nexus'ta 1+1 daireler 292 bin TL'ye! Teslimler 2015'te!

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Metsan Nexus, Metsan İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 1 + 1'den 6 + 1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor.

Kartal su kesintisi 3 Aralık 2014 saati!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal ilçesi Uğur Mumcu mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal su kesintisi 3 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Anadolu Yakası Kartal ilçesinin bazı mahallelerinde enerji kesintisi problemi nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal su kesintisi 1 Aralık 2014 saati!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal ilçesinin Cumhuriyet mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 1 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Royal Garden İstanbul'da teslimler Aralık 2017'de!

Kartal Royal Garden projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2017 yılı olarak planlandığı projede 20 ve 30 katlı iki kule yer alıyor.

Kartal su kesintisi 27 Kasım 2014 son durum!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal ilçesi Cumhuriyet mahallesinde şebeke hattı yenilenmesi nedeni ile 27 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal su kesintisi 27 Kasım 2014 süresi!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal ilçesi Çavuşoğlu ve Karlıktepe mahallesinde şebeke hattı vana montajı nedeni ile 27 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Anadolu Isuzu kartal ihale tarihi Haberi

Anadolu Isuzu kartal ihale tarihi
 Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul ili, Kartal ilçesi sınırlarında yer alan E-5 ve Anadolu Adalet Sarayı'na yakın konumda yakın lokasyondaki 3 tarla ve 2 adet bahçeli fabrika binasını olarak tanımlanan gayrimenkulleri satışa çıkardı. 


 Toplam brüt alanı 78 bin 419 metrekare olarak açıklanan gayrimenkullerin ihalesi 4 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek. 


 İhalenin ayrıntıları için