24 / 04 / 2024

anadolu otel zinciri

anadolu otel zinciri

Geçmiş yıllarda büyük sıkıntı çekilen 4 ve 5 yıldızlı otel yatırımı da Anadolu'ya kayıyor. Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Murat Dedeman, “Önceden buralara otel açmak cazip değildi. Şimdi özellikle Şanlıurfa ve Gaziantep'te herkes yatırım peşinde” de

Wyndham Grup düğmeye bastı: Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka!

Wyndham Grup düğmeye bastı. Türkiye'de hedef büyüten dev otel zinciri Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka için harekete geçti.

Paşa Holding, Mandarin Oriental Bodrum'un yüzde 50'sini satın aldı!

Azerbaycan’ın en büyük şirketlerini bünyesinde barındıran Pasha Grubu’nun lüks otel zinciri Mandarin Oriental’in Türkiye’de işletmeye başladığı ilk otelin yüzde 50'sini satın aldı. İşte ayrıntılar...

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Dedeman Turizm Grubu'nun otel yatırımları tam gaz!

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Antalya Nirvana Cosmopolitan Otel açıldı!

Ünlü otel zinciri markası Kilit Grup, 21’inci oteli için Antalya’da açtı. Kilit Grup Yönetim Kurulu üyesi Tolga Kilit, pandemiden sonra otelleri etap şeklinde açmayı düşündüklerini söyledi.

Avantgarde Şişli açıldı!

Turizm sektörüne Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, beşinci otelini de Şişli'de açtı.

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Steigenberger'in otellerine Çinliler talip!

Çinli Huazhu Group, Alman lüks otel zinciri Steigenberger'i satın almak için çalışmalara başladı. Huazhu, Steigenberger için Deutsche Hospitality şirketine 700 milyon euro ödeyecek.

Çinli Huazhu Group, Steigenberger'e talip!

Dünyanın 5'nci büyük otel grubu Çinli Huazhu Group,  Alman lüks otel zinciri Steigenberger'i satın almak için kolları sıvadı...

Almanların ünlü otel zinciri Steinberger’i Çinli Huazhu satın alıyor!

Dünya çapında 118 otele sahip Almanların ünlü ve tarihi otel zinciri Steinberger’i Çinli Huazhu Grubu 700 milyon Euro'ya satın alacak. Huazhu, 2025'e kadar grubun otel sayısını 250’ye cirosunu ise bir milyar Euro'nun üzerine çıkarmayı hedefliyor…

Malatya Girişim Grubu, Mövenpick ile anlaştı!

Malatya Girişim Grubu, 240 milyon TL yatırımla inşa edilen otel için ünlü otel zinciri Mövenpick ile anlaşmaya varmış...

anadolu otel zinciri Haberi

anadolu otel zinciri

 Yerli yatırımcının yanı sıra yabancı sermayeli Hilton, Mövenpick, Accor ile yerli otel zincirleri Divan ve Dedeman'ın otel yatırım projelerinde artık Anadolu ön planda.


En son Urfa'ya 5 yıldızlı bir otel açan Dedeman önümüzdeki dönemde çok sayıda Anadolu iline otel yapacak. Divan Grubu da önümüzdeki dönemde Gaziantep'e bir otel yapacak. Divan; Eskişehir, Adana, Samsun, Trabzon gibi illerde otel yatırımıyla ilgileniyor. Eskişehir'de otel açan Accor grubu Kayseri ve Trabzon gibi illerde yatırımın peşinde. Hilton, Radissn Sas ve The Marmara'nın da otel açma planları bulunuyor.