28 / 03 / 2024

Anadolu Restorasyon İnşaat adres

Anadolu Restorasyon İnşaat adres

Anadolu Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeynep Kızıldeli tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Şubat'ta Bahçelievler, Kocasinan Merkez Mahallesi 'nde kuruldu.

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

AYİDER açıkladı, inşaat sektöründe 2 bin Türk Lirası'na günlük çalışacak kalifiye eleman yok

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER), inşaat sektörünün çok önemli bir sıkıntı haline gelen kalifiye eleman açığını azaltmak için amacı ile  meslek liseleri ile işbirliği yapacağını açıkladı. Sektöre nefes aldırmak adına yapılacak bu uygulamanın detayları haberimizde...

Özhan Restorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Restorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Özhan ve Mustafa Özhan ortaklığında kuruldu.

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Gürbey Sonugür tarafından kuruldu.

Dr. Ramazan Demirtaş: 'Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı tezi hiç inandırıcı değil'

Dr. Ramazan Demirtaş, Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve bu kırılmanın hala devam edebileceğini ifade etti. Aşağıda ayrıntılar bulunmaktadır...

Koçay Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçay Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydin Koç tarafından kuruldu.

Ceykar Restorasyon İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Ceykar Restorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik’te Serhat Sabri Ceylan tarafından kuruldu.

Velibaba Restorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Velibaba Restorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ömer Aparslan Dursun tarafından kuruldu.

Erd Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Nursefa Erdem tarafından kuruldu.

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Medet Özkurt tarafından kuruldu.

Anadolu Restorasyon İnşaat adres Haberi

Anadolu Restorasyon İnşaat adres

Anadolu Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeynep Kızıldeli tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Şubat'ta kuruldu. 


Anadolu Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde...