29 / 03 / 2024

Anamis Tekstil İnşaat nerede

Anamis Tekstil İnşaat nerede

Anamis Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fulya Şubesi, Mehmet Veyis Koçulu ve Mustafa Öztürk Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 500 bin sermaye ile 2 Haziran'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Şan tarafından kuruldu.

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Egem Kavaklı tarafından kuruldu.

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Türe tarafından kuruldu.

Fardello Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fardello Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Nilifırka tarafından kuruldu.

Geçit Tekstil İnşaat Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Geçit Tekstil İnşaat Hırdavat Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Geçit tarafından kuruldu.

Nowamax Grup Tekstil İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nowamax Grup Tekstil İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile  Bilal Cin ve Erdoğan Cin ortaklığında kuruldu.

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 2 milyon 275 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ahmet Taşdelen tarafından kuruldu.

Rtk Tekstil İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Rtk Tekstil İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rutkay Cengiz Ergün tarafından kuruldu.

Rk Kimya Maden Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Rk Kimya Maden Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kuyucu tarafından kuruldu.

Ermel Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ermel Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Öztürk tarafından kuruldu.

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saim Ergör tarafından kuruldu.

Neptron Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neptron Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Biricik tarafından kuruldu.

Anamis Tekstil İnşaat nerede Haberi

Anamis Tekstil İnşaat nerede

Anamis Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fulya Şubesi, Mehmet Veyis Koçulu ve Mustafa Öztürk Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 500 bin sermaye ile 2 Haziran'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu. 


Anamis Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fulya Şubesi adres: Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Ferah Sokak...