26 / 04 / 2024

and gayrimenkul projeleri

and gayrimenkul projeleri

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, Avrupa turnesinin ilk durağı Almanya’da yatırımcıları ile buluştu. Almanya’da yaşayan Türkler ve yatırımcılarla buluşan AND Gayrimenkul, AND Pastel projesi ile yoğun ilgi gördü.

AND Gayrimenkul ofis projelerine yönelecek!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, müşteri ihtiyaçlarına karşılık verme konusunda sektörde fark yarattıklarını belirterek, "Biz binayı değil İçindeki hayatı tasarlıyoruz" diyor.

Ali Baki Usta: Yap-Sat değil, Yap-Yaşat felsefesini benimsiyoruz!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, “Gerçek insan ihtiyaçlarına odaklanarak, sadece bina inşa etmenin ötesinde, uzun yıllar sürecek ilişkiler ve güven inşa etme misyonuyla hareket ediyoruz” dedi.

AND Pastel Residence Kartal daire fiyatları!

AND Pastel Residence Kartal daire fiyatları 317 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 1.200 konutluk karma proje olarak tasarlanan AND Pastel'de teslimler Haziran 2018'de yapılıyor...

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

AND Pastel'de son 30 daire satışta!

AND Gayrimenkul 'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel'de kalan son 30 daire satışa sunuldu.  Bahçeli ve büyük balkonlu daireler teslime hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. 

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

AND Gayrimenkul el değiştiriyor! 70 milyon TL'lik satış!

AG Anadolu Grubu Holding, bünyesinde yer alan AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.’yi varlıkları ile birlikte elden çıkartma kararı aldı.

AND Pastel’de Bitmeyen Cuma kampanyası başlıyor!

AND Gayrimenkul, AND Pastel projesiyle birçok sektörde heyecanla beklenen alışveriş günlerine bu sene de üçüncü defa dahil oluyor.

AND Pastel’de daire alana balkon hediye!

AND Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal’da inşa edilen AND Pastel’de ‘’Açık Hava Günleri’’ başladı. 31 Ekim’e kadar devam edecek kampanya ile 2+1 veya 3+1 dairelerden birini alana bahçe veya balkon hediye ediliyor.

AND Pastel'de 120 konut satıldı!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel; düşük faizli konut kredisi kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyen vatandaşların tercihi oldu.

AND Pastel'in dijital satış ofisi açıldı! 

AND Gayrimenkul, online satış deneyimini yeni bir platforma taşıyor. AND Pastel için hayata geçirilen "E-Anahtar Platformu" ile ev satın almak isteyenlere online görüşme, online ziyaret ve online satış imkanı sunuluyor...

and gayrimenkul projeleri Haberi

and gayrimenkul projeleri

AND Gayrimenkul tarafından Kartal’da inşa edilen Yeni Nesil Mahalle AND Pastel, Almanya’da görücüye çıktı. Ekim ayı boyunca Köln ve Frankfurt’ta düzenlediği etkinliklerde yakaladığı başarılı satış grafiğinin ardından AND Gayrimenkul, dairelerinin teslimlerini de yaptı. 

AND Gayrimenkul; Köln’de Betim Güneş konserinde, Frankfurt’ta ise Mariott Otel’de gerçekleştirilen özel etkinlikte ziyaretçilerini ağırladı. AND Pastel, iki şehirde de Türkiye’de ev sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

‘’Avrupalı konut alıcısı güven istiyor’’

Turne kapsamında AND Pastel’den ev sahibi olan yatırımcılar Temmuz 2018’de yaşamın başladığı projedeki dairelerini teslim almak üzere İstanbul’a geldi. Projeyi yerinde gezen yatırımcılar hem AND Pastel ile hem de Kartal bölgesi ile tanıştı.

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta ‘’Almanya turnemizde şunu gördük: Avrupalı konut alıcısının farklı beklentileri ve öncelikleri var. Fiyat, ödeme planı, proje...