19 / 04 / 2024

AND Kartal teslim tarihi

AND Kartal teslim tarihi

AND Kartal Rezidans satış ofisi iletişim için 0850 393 40 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Önümüzdeki hafta satışa çıkacak olan projede teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

AND Kartal satış ofisi iletişim!

AND Kartal satış ofisi iletişim için 0850 393 40 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Kartal Soğanlık bölgesinde inşa edilecek proje konut, ofis ve dükkanlardan meydana geliyor.

AND Kartal projesine bakanlıktan onay!

Anadolu Grubu ve Yazıcı Holding'in ortaklığındaki Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından Efes Pilsen'in Kartal fabrika arazisine yapacağı AND Kartal karma projesi onaylandı...

AND Kartal telefon numarası!

AND Kartal telefon numarası 0850 393 40 00 olarak belirlendi. İstanbul Kartal Soğanlık lokasyonunda inşa edilecek projede teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

AND Kartal Evleri nerede?

AND Kartal Konutları 7 blok halinde yükselecek. Toplam inşaat alanı 265 bin 672 metrekare olarak belirlenen proje Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. imzası taşıyor. Peki AND Kartal Evleri nerede?

AND Kartal Rezidans nerede?

AND Kartal Konutları Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. imzası ile hayata geçirilecek. Konut, ofis ve dükkanların yer alacağı proje 7 bloktan meydana geliyor. Peki AND Kartal Rezidans nerede?

AND Kartal Evleri ulaşım!

AND Kartal Evleri ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Kartal Soğanlık bölgesinde bulunuyor. Nisan 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanan proje 46 bin 597 metrekare arsa üzerinde yükselecek.

AND Kartal ne zaman teslim?

Toplam arsa alanı 46 bin 597 metrekare olarak belirlenen AND Kartal projesinde toplam 1.595 adet daire yer alacak. Peki AND Kartal ne zaman teslim?

Prava Kartal teslim tarihi!

İtibar İnşaat tarafından hayata geçirilen Prava Kartal projesi toplam 186 adet konuttan meydana geliyor. Peki projede daire teslimleri ne zaman gerçekleşecek? İşte Prava Kartal teslim tarihi...

AND Frekans Kartal teslim tarihi!

1+1 ile 3+1 arasında daire seçenekleri sunulan AND Frekans Kartal projesi E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde konumlandırılıyor..

Marine Loft Kartal teslim tarihi!

İstanbul Kartal'da inşa edilen Marine Loft Kartal projesi 21 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 74 adet daire ve 7 adet dükkandan meydana geliyor. İşte Marine Loft Kartal teslim tarihi...

Esentepe AND Pastel ne zaman teslim?

AND Pastel projesi İstanbul Kartal Esentepe'de hayata geçiriliyor. Peki Esentepe AND Pastel ne zaman teslim edilecek?

AND Pastel Konutları Kartal teslim tarihi!

AND Pastel projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta AND Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. AND Pastel Konutları Kartal teslim tarihi ne zaman?

AND Pastel Kartal teslim tarihi!

45 bin metrekare alan üzerinde yükselen AND Pastel projesi 1.200, ofis ve ticari üniteden meydana geliyor. İşte AND Pastel Kartal teslim tarihi...

Özkartallar Bumerang Kartal teslim tarihi!

Bumerang Kartal projesi Özkartallar İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Özkartallar Bumerang Kartal teslim tarihi ne zaman?

AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

Peşin ödemelere yüzde 12 + yüzde 3 indirim sağlanan AND Pastel Kartal projesinde daire fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. Peki AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

AND Pastel Kartal Evleri ne zaman teslim?

45 bin metrekare alanda yükselen AND Pastel projesi 1.200 daire, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Peki AND Pastel Kartal Evleri ne zaman teslim?

AND Pastel Kartal fiyat listesi Temmuz 2017!

AND Pastel Kartal fiyat listesi 501 bin TL'den başlıyor. AND Pastel Kartal'da ilk etap Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Kartal AND Pastel Evleri teslim tarihi!

AND Gayrimenkul imzası taşıyan AND Pastel projesi 1.200 konut, ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor. İşte Kartal AND Pastel Evleri teslim tarihi...

Teras Kule Kartal teslim bilgisi!

Dap Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayat geçirilen Teras Kule projesinde sıfır faizle 36 taksit imkanı sunuluyor. Projede konut, ofis ve ticari alanlar bulunuyor...

Marmara Loft Kartal teslim tarihi!

Marmara Loft projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık bölgesinde hayata geçirildi. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor...

AND Kartal teslim tarihi Haberi

AND Kartal teslim tarihi

AND Kartal Residence İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa edilecek. 7 blok olarak tasarlanan projede anahtar teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında yapılacak. 


AND Kartal Rezidans satış ofisi ile 0850 393 40 00 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Proje 46 bin 597 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek.


1.595 daire, 35 mağaza ve 42 ofisten oluşan AND Kartal Soğanlık Konutları Anadolu Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede ön talepte bulunanlar için satışlar önümüzdeki hafta başlıyor. 


AND Kartal projesinin 175 bin metrekaresi konut alanı, 5 bin 280 metrekaresi ticare alanı, 3 bin 200 metrekaresi ofis alanından meydana geliyor. Projede fiyatlar henüz netleşmedi.


Kartal Adliyesi'ne 600 metre, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1,3 kilometre yakınlıkta olan Soğanlık AND Kartal'da eğitim kurumu, sauna, sağlık hizmetleri, alışveriş merkezi, fitness ve yüzme havuzu gibi sosyal...