20 / 04 / 2024

Marine Loft Kartal teslim tarihi!

Marine Loft Kartal teslim tarihi!

Firma: Denge Yapı Mimarlık ve MTB Mimarlık

Proje: Marine Loft

İstanbul Kartal'da inşa edilen Marine Loft Kartal projesi 21 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 74 adet daire ve 7 adet dükkandan meydana geliyor. İşte Marine Loft Kartal teslim tarihi...



Ön talep toplanan  Marine Loft  Kartal projesi toplam 74 adet daire ve 7 adet dükkandan meydana geliyor.  Denge Yapı Mimarlık ve MTB Mimarlık tarafından hayata geçirilen Marine Loft Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor. Projede ayrıca teras, loft ve bahçe olanakları ile donanan daireler de bulunuyor. 
 

Marine Loft Kartal teslim tarihi!

 

Marine Loft Kartal teslim tarihi!
 

Marine Loft Kartal teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. İnşaat çalışmaları başlayan Marine Loft Kartal projesi 21 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. 
 

Marine Loft projesi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal'da inşa ediliyor. Proje metroya 350 metre, hızlı trene ise 150 metre, Kartal bölgesinde sahile yakın konumda hayata geçiriliyor. 

 

6 bin metrekare kapalı alana sahip Marine Loft Rezidans projesinde daire sahiplerine  kapalı otoparkı, yüzme havuzu ve sosyal tesisleri gibi ortak kullanım alanları sağlanıyor. 
 

Tel: +90 216 403 13 00
Web: http://www.mtbproje.com/
 

Pınar DOĞAN ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön