25 / 04 / 2024

Anda Park Sultanbeyli ne zaman

Anda Park Sultanbeyli ne zaman

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anda Park Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı. Projede 140 daire ile 19 dükkan bulunuyor...

Sultanbeyli 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultanbeyli ilçesi, Mehmet Akif Mahallesi, 4626 ada park parseli ile Abdurrahmangazi Mahallesi, 7229 ada park parsel ve 7229 ada 17 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Mansur Yavaş: Anka Park toplam 700-750 milyon dolara mal olmuş!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, canlı yayında soruları yanıtladı. Yavaş, "Anka Parkı'na karşı çıkmıştık. Net rakamını söyleyeceğim sizin televizyonunuzda. Yaptığımız araştırmalarda daha 200 milyon, arkasından 300, 400 dediler. Şu anda teftiş devam ediyor." dedi...

Trend GYO Anda Park Balat 2 delil tespit davasında anlaşma sağladı!

Trend GYO Anda Park Balat 2 delil tespit davasında anlaşma sağladı. Proje kapsamında üstlenmesine karar verilen tamir tadilat işlerine başlandı.

Trend GYO Anda Park Balat 2 delil tespit davası son durum!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Anda Park Balat 2 delil tespit davası hakkında açıklama yaptı. Açıklamada mükarelerin devam ettiğini duyurdu.

Anda Park Balat 2 delil tespit davası son durum!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Anda Park Balat 2 delil tespit davası hakkında açıklama yaptı...

Anda Park Millet projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anda Park Millet projesinin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Sultanbeyli Anda Park Yaşam 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sultanbeyli'deki 5 adet arsanın 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Anda Park Balat 2 delil tespit davasında son durum!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anda Park Balat 2 delil tespit davası hakkında açıklama yaptı...

Anda Park Sultanbeyli Eylül'de satışta!

Anda Park Sultanbeyli Eylül'de satışta... İstanbul'un Anadolu Yakası Sultanbeyli bölgesinde hayata geçirilen proje 140 daireden oluşuyor.

Anda Park Sultanbeyli teslim!

Trend GYO tarafından hayata geçirilen Anda Park Sultanbeyli projesi 140 daireden meydana geliyor. Peki projede teslimler ne zaman gerçekleşecek? İşte Anda Park Sultanbeyli teslim tarihi...

Anda Park Sultanbeyli nerede?

3 blokta toplam 140 daireden meydana gelen Anda Park Sultanbeyli projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peki, Anda Park Sultanbeyli nerede?

Anda Park Balat 2'de 163 bin 300 TL'lik ayıplı mal tespit edildi!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Anda Park Balat 2'de 163 bin 300 TL'lik ayıplı mal tespit edildi...

Anda Park Millet Projesi için 7.5 milyon TL'lik sözleşme!

Trend Gayrimenkul, Garanti Bankası ile Anda Park Millet Projesi için 7 buçuk milyon TL'lik garantör kredi limiti sözleşmesi imzaladı.

Anda Park Sultanbeyli ne zaman Haberi

Anda Park Sultanbeyli ne zaman

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Anda Park Sultanbeyli projesi inşaat işleri hakkında açıklama yaptı.

İstanbul Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi'nde Anda Park Sultanbeyli projesi başlıyor. Trend GYO projenin inşaat işlerinin onaylayacağı fiyatlar üzerinden gerçekleşecek inşaat yapım maliyeti + yüzde7 kar (KDV Hariç) ile yapılması için İYS Yapı Sanayi A.Ş ile sözleşme imzalanmasına karar verdi. 

3 blok olarak inşa edilecek olan Anda Park Sultanbeyli projesinde peyzaj alanları, sosyal alanlar, otopark, havuz gibi imkanlar bulunuyor. 

140 daire ile 19 dükkandan meydana gelen Anda Park Sultanbeyli projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. 

Henüz ruhsat aşamasında olan projenini tüm belgeleri belediyeye teslim edildi. Belediyenin onaylanmasının ardından projede fiyat çalışmaları başlayacak. İnşaat çalışmalarının da ruhsattan sonra başlaması planlanıyor. Projenin teslimi...