19 / 04 / 2024

Anel Elektrik Doha Metrosu imzası

Anel Elektrik Doha Metrosu imzası

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Doha metrosu hakkında imza attığını duyurdu.

Galataport'ta 216 milyon TL’lik anlaşma!

Galataport AŞ, Salı Pazarı ve Paket Postanesi Elektrik ve Mekanik İşlerini Anel Elektrik’in üstlenmesine karar verdi. Projeye ilişkin mobilizasyon sözleşmesi taraflarca imzalandı.

Anel Elektrik Katar Doha metrosu için imza attı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Doha metrosu hakkında imza attığını duyurdu.

Anel Elektrik’in Rusya'daki stat projesi iptal edildi!

Rusya’nın Türkiye’ye uyguladığı ambargo müteahhitlik alanında da başladı. Anel Elektrik’in stat projesi iptal edildi.Türk müteahhitlik sektörünün en büyük pazarı olan Rusya’dan ilk proje iptali geldi.

Moskova Stadyumu'nun elektrik işi Anel'den!

Anel Elektrik Moskova'da inşaatı devam eden stadyum projesinin elektrik ve yangın sistemlerini yapmak için Codest International ile 29.63 milyon euro tutarında ön anlaşma imzaladı.

MaviBahçe AVM, Anel ile sözleşme imzaladı!

Elektromekanik taahhüt hizmeti sunan Anel, İzmir’de inşa edilen ve 2015 yılının son çeyreğinde tamamlanması hedeflenen MaviBahçe Alışveriş Merkezi projesinin elektrik ve mekanik işleri için sözleşme imzaladı.

Anel Grup, mekanik taahhüt hizmetini yurt dışına taşıdı!

Elektrik taahhüt hizmetinin yanısıra, 2009 yılından bu yana, büyük projelere mekanik taahhüt hizmeti de sunan Anel Grup, entegre hizmet sunma alanındaki tecrübesini ve başarısını, yurtiçinde ve yurt dışında gerçekleştirdiği projelerinde ortaya koyuyor.

Anel Elektrik Yarımca konteyner projesi sözleşmesini imzaladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Yarımca konteyner projesi sözleşmesini imzaladı.

Mavibahçe AVM Anel Elektrik ile anlaştı!

Mavibahçe AVM Anel Elektrik ile anlaştı. Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mavibahçe AVM Anel Elektrik ile anlaştı.

Türkiye’nin en yüksek kapasiteli güneş enerjisi santraline Anel Grup imzası!

Anel Grup, Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ndeki Güneş Enerjisi Santrali’nin kurulumunu başarıyla tamamladı. Anel Grup, bu proje ile Turgut Özal Tıp Merkezi’nin elektrik ihtiyacının yüzde 33’ünü karşılayacak.

Anel Elektrik Katar'da 44 miyon dolarlık sözleşme imzaladı!

Anel Elektrik'in KAP açıklamasına göre, 10.7 kilometre uzunluğunda dört çarpı dört şerit ve altı adet kavşak inşaatının da yer alacağı projenin 2017 yılı birinci çeyrek döneminde tamamlanması planlanıyor.

Anel Elektrik Katar Al Rayyan yolu için imza attı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Katar Al Rayyan yolu için imza attı.

Anel Grup Moskova ve Katar Stadı'nı ışıklandıracak!

Rusya’ya AB ambargosunun işlerine yarayacağını söyleyen Anel Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Batukan, Moskova ve Katar’da 2’şer stadyumun ışıklandırma ve elektrik tesisatı için teklif verdiklerini anlattı

Anel Elektrik yatırımcı konteyner terminali projesi mektuplarını imzaladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik yatırımcı konteyner terminali projesi mektuplarını imzaladı.

Anel Elektrik Doha Metrosu imzası Haberi

Anel Elektrik Doha Metrosu imzası


Anel Elektrik'in Katar Devleti'nde mukim iştiraki ANEL MEP Maintenance and Operations LLC tarafından Doha metrosuna bağlı Red Line South Elevated and At Grade Projesi kapsamında proje büyüklüğü 65 milyon 500 bin dolar seviyesinde koşullu ön anlaşma imzaladığını duyurdu 


Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında "Katar Devletinde mukim iştirakimiz ANEL MEP Maintenance and Operations LLC, tarafından Doha metrosuna bağlı Red Line South Elevated and At Grade projesi kapsamında imzalanan 65 milyon 500 bin dolar tutarındaki koşullu ön anlaşma (Letter of Conditional Award), 18 Şubat tarihinde imzalanarak kamuya duyurulan 237 milyon 130 bin 442 dolar büyüklüğündeki Red Line South Underground (Metro) projesine ilave olarak alınmıştır. 


Yapılan anlaşmalar sonucunda Doha metrosu kapsamındaki toplam proje büyüklüğümüz 302 milyon...