24 / 04 / 2024

Galataport'ta 216 milyon TL’lik anlaşma!

Galataport'ta 216 milyon TL’lik anlaşma!

Galataport AŞ, Salı Pazarı ve Paket Postanesi Elektrik ve Mekanik İşlerini Anel Elektrik’in üstlenmesine karar verdi. Projeye ilişkin mobilizasyon sözleşmesi taraflarca imzalandı.



İstanbul ili Beyoğlu ilçesinde inşaatı devam eden Galataport Projesi'nde sona yaklaşılıyor. 2015 yılının Şubat ayında başlanılan çalışmaların 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Galataport veya Salı Pazarı Kurvaziyer Limanı Projesi Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü’ne ait bina arasındaki sahil şeridinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde önemli bir anlaşma sağlandı.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret AŞ’nin Galataport Projesi kapsamında yer alan, Salı Pazarı Limanı Projesi – Salı Pazarı ve Paket Postanesi Elektrik ve Mekanik İşlerine ilişkin verdiği; 216,873,147 TL + KDV tutarındaki teklif, Galataport İstanbul Liman İşletmeciliği ve Yatırımları AŞ tarafından kabul edildi. 

Anel Elektrik, söz konusu işle ilgili hüküm ve koşulları düzenleyen ana sözleşmenin Şubat ayında imzalanacağını açıkladı. Sözleşme kapsamındaki işlerin, 2020 yılının ikinci çeyreği sonunda tamamlanması bekleniyor. 


Geri Dön