16 / 04 / 2024

Nissa O2 Residence’ta 21 milyon TL’lik satış! 350 bin TL'den başlıyor!

Nissa O2 Residence’ta 21 milyon TL’lik satış! 350 bin TL'den başlıyor!

Firma: Nissa İnşaat

Proje: Beşiktaş

Nissa İnşaat, gayrimenkul sektörünün durgun olduğu bu dönemde, Birleşik Arap Emirlikleri’nden gelen yatırımcıya 12 milyon TL, Amerika’dan gelen yatırımcıya ise 9 milyon TL’lik konut satışı yaptı...



Nissa İnşaat tarafından Bahçeşehir’de nefes alan dikey villa konseptiyle hayata geçirilen Nissa O2 Residence, yabancı yatırımcının ilgisini çekmeye devam ediyor. Gayrimenkul sektörünün durgun olduğu bu dönemde özellikle yabancı yatırımcı tarafından yoğun ilgi gören projede, geçtiğimiz hafta Birleşik Arap Emirlikleri’nden ve Amerika’dan gelen iki yatırımcıya toplam 21 milyon TL’lik satış yapıldı.  Nissa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Demiroğlu, yüzde 75’i satılan Nissa 02 Residence’la ilgili “Son altı aydır yabancı yatırımcı ile yürüyoruz. Firma olarak da böyle bir karar aldık. Daha önce de söylediğim gibi Nissa O2 Residence, birleşmiş milletler gibi bir proje. Her ülkeden yatırımcı bulmak mümkün. Geçtiğimiz hafta iki farklı yatırımcı projemizi gezdi. Özellikleri ve konumu bakımından karlı gördükleri Nissa O2’den toplam 21 milyon TL’lik konut satın aldılar” diye konuştu.

 

Fiyatlar 350 bin TL’den başlıyor

Avusturya, Finlandiya, İngiltere, Amerika, Fransa, Türkmenistan, Rusya, Dubai, Lübnan, Suudi Arabistan ve Katar vatandaşlarına konut satışı yapılan projenin inşaatına Ocak 2011’de başlandı. Haziran 2014’te teslim edilmesi planlanan Nissa O2 Residence, 65 bin metrekare inşaat alanına sahip. 250 konut ve bir ticari alandan meydana gelen projede, 125 metrekare 1+1’ler, 147 metrekare 2+1’ler ve 210 metrekare 3+1 daire tipleri bulunuyor. 2 tane 5+32 ve 2 tane 5+28 şeklinde tasarlanan 133 metre yüksekliğinde birbirine geçmiş 4 bloktan oluşan projede çift cephe teknolojisi sayesinde 24 saat nefes alan blokların her katında cam açma özgürlüğü bulunuyor. Temiz hava alan proje, sahiplerine sağlıklı ve doğal bir yaşam sunuyor. Blokların her katındaki camlar sürgülü olarak açılıp kapanıyor. Her katta dışarı çıkılabiliyor. Projede tavandan tavana 4 taraf cam olduğu için gün ışığının olduğu her an D vitamini alınabiliyor. Projede daire fiyatları 350 bin TL’den başlayarak 900 bin TL’ye kadar yükseliyor.

 

Coffeeshop Company ve CHI Akademi de Nissa O2’de

Projedeki 1300 metrekarelik ticari alanda gruba ait bir Coffeeshop Company ve Amerika pazarında en büyük paya sahip CHI markasının akademisi yer alacak. Bu akademide kadın bakım- güzellik ürünleri ve kuaför bulunacak. 30 ülkede 400’e yakın şube ile hizmet veren Coffeeshop Company ise Türkiye'deki 4’üncü şubesini burada açacak.  Klasik ve Viyana'ya özgü kahveleriyle, geniş içecek menüsüne ve zengin yiyecek menüsüne sahip Coffeeshop Company'de Viyana'ya özgü şinitzel, gulasch ve tafelspitz gibi yemek çeşitleri yer alacak.

 

Atatürk Havaalanı’na ve yeni havaalanına 20 dakika mesafede yükselen Nissa O2 Residence; Akbatı’ya 10 dakika, Bahçeşehir göletine 5 dakika, TEM’e ise 2500 metre uzaklıkta inşa ediliyor.


Telefon: 0212 444 78 89 

Web Adresi: www.nissaO2residence.com


projeye sor



Geri Dön