26 / 04 / 2024

Anel Elektrik ulaşım

Anel Elektrik ulaşım

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Yarımca konteyner projesi sözleşmesini imzaladı.

Anel Elektrik yatırımcı konteyner terminali projesi mektuplarını imzaladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik yatırımcı konteyner terminali projesi mektuplarını imzaladı.

Anel Elektrik pay satım bildirimini yayınladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Proje Taahhüt pay satım bildirimini yayınladı.

Anel Elektrik genel kurul tescilini yayınladı!

Anel Elektrik Proje taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Proje taahhüt ve Ticaret genel kurul tescilini yayınladı.

Anel Elektrik genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Proje, genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Anel Elektrik Ganjilik Mall Bakü projesinin elektrik işlerini yapacak!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Ganjilik Mall Bakü projesinin elektrik işlerini yapacak.

Anel Elektrik’in Rusya'daki stat projesi iptal edildi!

Rusya’nın Türkiye’ye uyguladığı ambargo müteahhitlik alanında da başladı. Anel Elektrik’in stat projesi iptal edildi.Türk müteahhitlik sektörünün en büyük pazarı olan Rusya’dan ilk proje iptali geldi.

Deniz ve hava ulaşımına fırtına engeli!

Kuvvetli fırtına nedeniyle İstanbul'da deniz ve hava ulaşımında birçok sefer iptal edildi. Fırtınanın etkili olduğu yerlerde çatılar uçtu, elektrik direkleri devrildi.

Anel Elektrik pay satım bildirimini yayınladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Proje Taahhüt pay satım bildirimini yayınladı.

Katar Al Rayyan Yolu yapımını Anel Elektrik yapacak!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Katar Al Rayyan Yolu yapımını Anel Elektrik yapacak.

Anel Elektrik İşletme Bakım Koordinatörlüğü'ne Enver Kır atandı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. İşletme Bakım Koordinatörlüğü görevine Enver KIR atandı. Konu ile ilgili Anel Elektrik tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama aşağıdaki gibidir...

Kaçak elektrik kullanımı yüzde 75'lere ulaştı!

Mevsim normallerinin altına inen sıcaklık kaçak elektrik kullanımının da tavan olmasına neden oldu. Ortalama yüzde 15 olan elektrik kayıp-kaçak oranı, Dicle Elektrik Dağıtım Bölgesi’nde yüzde 75’lere ulaştı.

Halkalı MNG Blue Boutique ulaşım!

Toplam 276 adet daire ve 6 adet dükkandan oluşan Halkalı MNG Blue Boutique ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Oto World Asya Pendik ulaşım!

Oto World Asya Pendik ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Metrekare birim fiyatının 3 bin 400 TL'den başladığı Oto World Asya Pendik'te teslimler Aralık 2014'te yapılıyor...

Bahçeşehir Evviva Nirvana ulaşım!

Bahçeşehir Evviva Nirvana ulaşım bilgileri krokisiyle beraber haberimizin içerisinde yer alıyor

Varyant Karşıyaka ulaşım!

Varyant Karşıyaka ulaşım ; İzmir'de Oyak Sitesi Blokları'nın karşısında yer alan Varyant Karşıyaka Evleri Mustafa Kemal Mahallesi, Çevre Yolu Çıkışı, Karşıyaka/İzmir adresinde inşa ediliyor...

Ispartakule Bio İstanbul Evleri ulaşım!

Tamamlandığında 15 bin adet konutun bulunacağı Ispartakule Bio İstanbul Evleri ulaşım bilgisi için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Karşıyaka Varyant ulaşım!

Karşıyaka Varyant ulaşım kapsamında detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje, İzmir'de yükseliyor

Eminevim Ahenk İstanbul ulaşım!

Eminevim Ahenk İstanbul ulaşım detaylı ve krokili bir biçimde haberimizin içerisinde yer alıyor...

Anel Elektrik ulaşım Haberi

Anel Elektrik ulaşım

Anel Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Niyet mektubu imzalanması sebebiyle, 03.11.2014 tarihinde yapmış olduğum duyuru sonrasında;

Proje ana yüklenicisi STFA İnşaat Anonim Şirketi  ile Şirketimiz  arasında yapılan detay proje tasarımı ve kontrat görüşmeleri sonucunda, DP World Yarımca Konteyner Terminali Projesi OG-AG Elektrik Dağıtım, Aydınlatma Sistemi ve Jeneratör Tesisi İhalesi kapsamında yer alan işlerin Şirketimiz tarafından yapılmasına olanak sağlayacak 30.670.829 TL büyüklüğündeki sözleşme taraflar arasında imzalanmıştır. Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygılarımızla...