18 / 04 / 2024

anibal kavşağı ne zaman açılacak

anibal kavşağı ne zaman açılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze trafiğini rahatlatacak olan Anibal Kavşağı'nın inşaat çalışmalarını inceledi.

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Fikirtepe Ünalan Kavşağı ile Avrasya'ya bağlanıyor!

Fikirtepe’de İBB tarafından yapımına başlanan Ünalan Kavşağı ile E-5 Ankara istikametine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fikirtepe’den direkt ulaşım sağlanacak. 

Gebze Anibal Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze trafiğini rahatlatacak olan Anibal Kavşağı'nın inşaat çalışmalarını inceledi.

Bağcılar Mahmutbey Doğu Kavşağı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Doğu Kavşağı - Batı Kavşağı Arası Güney Yan Yolları Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli askıda...

Sultangazi Metris Kavşağı imar planı tadilatı askıda!

Sultangazi Metris Kavşağı - Avrupa Konutları Arası Tem Güney Yan yolu Yol Kavşak Uygulama Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor.

Gebze Anibal Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gebze trafiğini rahatlatacak olan Anibal kavşağı çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocaeli Outlet Kavşağı ne zaman tamamlanacak?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Outlet Kavşağı projesinin üst bölgesi bayramdan önce hizmete girmesi planlanıyor. Hummalı bir çalışmanın devam ettiği kavşak teknik bir sorun çıkmazsa bayramda hizmet verecek.

Akçaabat Yıldızlı Yonca Kavşağı inşaatı ne durumda?

Trabzon Akyazı Stadı ve çevresinde projeler sebebiyle karayolları tarafından yeni bağlantı yolları yapılıyor. Bu kapsamda Akçaabat Yıldızlı'da projelendirilen yonca kavşağında yapımı tam gaz devam ediyor.

Gebze Anibal Kavşağı'na alternatif güzergahlar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UTDK’nın kararı gereğince, D-100 Gebze Anibal Kavşağı’nda yapılacak köprü işleri, üst yapı inşaatı nedeniyle yan yollar kullanılamayacak.

Muş- Bitlis karayolu otogar kavşağının yol çalışmaları tamamlandı!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerin geçtiğimiz günlerde, Muş- Bitlis Karayolu Otogar Kavşağında yaptığı yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

Manisa Sarıkız Kavşağı yıl sonunda tamam!

Alaşehir’de sürücülerin kabusu haline gelen Sarıkız Kavşağı’nda yaşanan kazaların önüne geçebilmek için Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce başlatılan çalışmalar tüm hızıyla ilerliyor.

Manisa Sarıkız Kavşağı'nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de trafik kazalarının önüne geçebilmek için hayata geçirmeyi planladığı Sarıkız Kavşağı’nın temelini attı. Temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...

anibal kavşağı ne zaman açılacak Haberi

anibal kavşağı ne zaman açılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze trafiğini rahatlatacak olan Anibal Kavşağı çalışmalarını yerinde inceledi. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımına son sürat devam edilen Anibal Kavşağı’nı inceleyen Bayram, Karayolları Genel Müdürlüğü çalışanlarından inşaat hakkında bilgi aldı.


Bir kilometrelik kavşak çalışmasında kazı ve drenaj çalışmalarının bittiğini ve asfalt öncesi yolda betonlama yapıldığı bilgisini alan Genel Sekreter Bayram, “Gebze trafiğini rahatlatacak Anibal Kavşağında artık sona geldik. Karayolları Genel Müdürlüğümüzle birlikte yaptığımız çalışmalar neticesinde kiriş imalatına geçildi” diye konuştu.


Kavşağın yapımında sona gelindiğini dile getiren Bayram,”Anibal Kavşağı yılsonuna kadar tüm düzenlemeleri bitmiş olarak tamamen güvenli şekilde trafiğe açılacak. Ekipler çalışmalarını hızlı şekilde yapıyor. Deprem bölgesinde olmamız nedeniyle kavşakta 304 adet kazık çakıldı. Anibal Kavşağı trafik yükünü taşıyacak önemli bir aks. Kuzey Marmara Otoyolu´nun...