26 / 04 / 2024

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.



Antalya kent merkeziyle, Burdur, Isparta ve diğer illerden Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı açıldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Uzun süre kamulaştırma problemleri, mahkeme süreçlerinin uzaması nedeniyle bekleyen ve kentte yaşayan insanlarımıza sorun olan bir kavşaktı. Geçen sene sonuna doğru ihalesini yaptık ve 8 Mart'ta şehir merkezini Kemer'e bağlayan en yoğun kısmı hizmete alınmıştı. Şimdi kavşağın bütün kolları tamamlandı ve hizmete alındı. Antalya'nın batı yakasındaki ilk kavşak ve şehre gelen insanlar için bu kavşaklar şehrin aynasıdır. Bu bölgedeki trafik sorununu çözen bir kavşak oldu" dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ise "Bundan sonrada hizmetlerimiz, yatırımlarımız devam edecek" dedi. Ayrıca Korkuteli-Elmalı yolunun 26 kilometrelik kısmı bölünmüş yol olarak trafiğe açıldı.

 


Geri Dön