19 / 04 / 2024

Anka inşaat şirketi

Anka inşaat şirketi

Anka Mekanik Elektrik Proje Mühendislik Anonim Şirketi, Serhan Çaycılar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Beyoğlu'nda kuruldu.

Anka Ağaç Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Ağaç Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Koca, Hasan Koca ve Burhan Koca ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 29 Temmuz'da Ümraniye, Tantavi Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaat şirketleri tek tek iflas ediyor! Sırbistan'da bir Türk inşaat şirketi daha battı!

Forbes Sırbistan'ın geçtiğimiz günlerde hakkında açıklama yaptığı Kronos şirketiyle bağlantılı Türk inşaat şirketi Juno inşaat iflas etti.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Türkiye'nin en büyük 21 özel inşaat şirketi!

Capital Dergisi tarafından yayınlanan listeyle Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketi belli oldu. Peki listede inşaat sektöründen hangi şirketler var? İşte inşaat sektörünün en büyük şirketleri...

Melih Gökçek Dubai'de inşaat şirketi kurdu iddiası!

Görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek döneminde, 2004'te, 2 belediye şirketinin yüzde 49 ortaklık ile Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai’de bir inşaat şirketi kurduğu belirlendi.

Kerem Tunçeri inşaat şirketi kurdu!

Ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri, inşaat şirketi kurdu. Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da kuruldu.

Tolgahan Sayışman resmen inşaat şirketi kurdu!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, inşaat sektörüne girdi. Sayışman, yeni şirket kurdu. Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Türkiye'nin en büyük 10 inşaat şirketi!

Türk müteahhitlik şirketleri yurt dışında üstlendikleri dev projelerle ünlerini artırıyor. Peki Türkiye'nin en büyük 10 inşaat şirketi hangisi? İşte Türkiye'nin en büyük 10 inşaat şirketi...

Türkiye'nin en büyük 20 özel inşaat şirketi!

Capital Dergisi'nin yayınladığı Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketi belli oldu. İşte inşaat sektörünün en büyük şirketleri...

2020'nin ilk 6 ayında 2 bin 957 inşaat şirketi kapandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ekonomik dalgalanmalara sebep olan yeni tip koronavirüs salgını inşaat şirketlerini de etkiledi. 2020’nin ilk 6 ayında Türkiye’de toplam 18 bin 140 şirket kapanırken, bu şirketlerden 2 bin 957’si inşaat şirketi olarak kaydedildi. 

Ekim ayında 787 inşaat şirketi kuruldu!

Kurulan şirket sayısı, ekimde bir önceki aya göre yüzde 8,52 artarak 8 bin 352 oldu. Verilere göre Ekim ayında 787 inşaat şirketi kuruldu.

Koreli inşaat şirketi Halla Group Türkiye'ye yatırım yapacak! 

Güney Koreli lojistik, otomotiv ve inşaat şirketi Halla Group, yakın dönemde Türkiye'de lojistik, inşaat gibi alanlarda da yatırım yapmayı planlıyor. 

2019’un ilk beş ayında 2 bin 820 inşaat şirket kapandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) verilerine göre 2019’un ilk 5 ayında 2.820 inşaat şirketi kapandı. Uzmanlar, 2018’in aynı dönemine göre kapanan inşaat şirketi sayısında görülen %23’lük artışta en büyük payın, sektördeki maliyet artışlarının konut fiyatlarına yansıtılamaması olduğunu belirt

Anka inşaat şirketi Haberi

Anka inşaat şirketi

Anka Mekanik Elektrik Proje Mühendislik Anonim Şirketi, Serhan Çaycılar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Beyoğlu'nda kuruldu. 



Anka Mekanik Elektrik Proje Mühendislik Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü yapı ve sanayi tesisi için yapı teknolojisi, rijitlik ve dengeleme hesaplarına yönelik yapı statiği konusunda projelendirme, danışmanlık ,proje yönetimi, mühendislik ve kontrollük hizmetleri vermek, 2- Her türlü yapı ve sanayi tesisi için bina mimarisi, peyzaj mimarisi, çevre düzenlemesi, şehir ve imar planlaması konularında projelerinde, danışmanlık, proje yönetimi ve kontrollük hizmetleri vermek, 3- Kaba inşaatı tamamlanmış her türlü yapı için bina içi mimari dekorasyon işleri konusunda projelendirme.danışmanlık, projeyönetimi ve kontrollük hizmetleri vermek, 4- Her türlü yapı ve sanayi tesis için ısı yalıtımı, sıhhi tesisat (temiz su, atık su...