02 / 05 / 2024

Anka Yapı yatağan bürosu

Anka Yapı yatağan bürosu

Anka Yapı AŞ.’nin Muğla Yatağan bürosunun açılışı Yatağan protokolünün de katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış töreninde kurdeleyi Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, ANAP Eski Milletvekillerinden Nevzat Özer, Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Özler kesti.

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Yatağan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla’nın Yatağan ilçesinde hayata geçirilecek olan Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Bodrum ve Yatağan Devlet Hastanesi'nin yapımı TBMM'de!

İnşaatı durdurulan Bodrum ve Yatağan Devlet Hastanelerinin ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Muğla Yatağan Sağlık Evi açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Yatağan Belediyesi işbirliğiyle Cazkırlar ve Yaylaköy Mahallelerinde yapılan yol, sağlık evi ve düğün salonu hafta sonu yapılan törenle tanıtıldı...

Anka Yapı'nın Muğla Yatağan bürosu açıldı!

Anka Yapı AŞ.’nin Muğla Yatağan bürosunun açılışı Yatağan protokolünün de katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış töreninde kurdeleyi Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, ANAP Eski Milletvekillerinden Nevzat Özer, Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Özler kesti.

TOKİ Muğla Yatağan 285 konut projesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Muğla Yatağan 285 konut projesi için ihale bugün yapıldı.

TOKİ Muğla Yatağan 285 konut ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Muğla’nın Yatağan ilçesinde inşa edilecek 285 konutun ihalesi 30 Mayıs tarihinde yapıldı.

TOKİ Muğla Yatağan 285 konut ihalesi bugün!

TOKİ Muğla Yatağan, Madenler Mahallesi, Büyükalan Mevki'nde 285 konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Muğla Yatağan Madenler Mahallesi'ne 285 konut yaptıracak!

TOKİ Muğla Yatağan, Madenler Mahallesi, Büyükalan Mevki'nde 285 konut (+3 KD) inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi 25 Mayıs 2016 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Anka Yapı yatağan bürosu Haberi

Anka Yapı yatağan bürosu

Anka Yapı AŞ.’nin Yatağan bürosunun açılışı Yatağan protokolünün de katılımıyla gerçekleştirildi. Kaymakamlık binası karşısında yer alan büronun açılışında Anka Yapı AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Arzu Canıtez gelen konuklarla tek tek ilgilenirken yapmış oldukları konuşmalarla yapacağımız dev inşaatlarda Yatağan’ın çehresini değiştirip lüks binalar yapmaya gayret edeceğiz dediler. Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ise yapmış olduğu konuşmada Yatağan’a donanımlı bir firmanın ilçede olmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.


Konuşmaların ardından açılış töreninde kurdeleyi Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, ANAP Eski Milletvekillerinden Nevzat Özer, Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Özler kesti.


Muğla Hamle Gazetesi




Haber Muğla Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Didim merkezli Anka İnovasyon Yapı AŞ’nin Yatağan şubesi, düzenlenen görkemli törenle açıldı.


Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Nevzat Kaya,...