28 / 03 / 2024

Ankara Aktaş 3. Etap toki kura 2015

Ankara Aktaş 3. Etap toki kura 2015

Ankara Aktaş 3. Etap'ta yer alan 93 adet konut için kura çekilişi yapıldı. Projede 10 bin 102 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap 3+1 konut kura sonuçları...

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

Ankara'ya 3.9 milyar TL'lik dev yatırım! 4 yeni metro istasyonu geliyor, bu ilçelere resmen piyango vurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Şehitler-Forum Raylı Sistem Hattı'nı uzatmak için başvuru yaptı. Söz konusu proje 3 milyar 900 milyon TL'ye mal olacak.

Ankara’da 3 adet sanayi imarlı arsa satılacak! İhale tarihi 8 Kasım!

Ankara ili, Kahramankazan ilçesine bağlı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, 3 adet arsa satacak. Arsaların sanayi imarlı olduğu ve açık artırma usulüyle satış ihalesinin yapılacağı öğrenildi.

SGK, Ankara'daki 3 arsayı KDV'den muaf satışa sundu: İhalesi 5 Ekim'de! 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara ili, Elmadağ, Kahramankazan ve Polatlı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki SGK'nın başkentte satışa sunduğu arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Ankara'da 3 adet arsa satılıyor! Taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Bu tarihe hemen bakın!

Ankara Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ve Gölbaşı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Bu tarihe hemen bakın!

Altındağ Belediyesi Ankara'da 3 gayrimenkul satacak! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Hacettepe, Necatibey ve Battalgazi'de yer alan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Ankara Aktaş'ta kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediyesi, Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye bastı.

2020'de Ankara'da 3 bin 398 esnaf kepenk indirdi!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, 2020 yılı içerisinde Ankara'da 3 bin 398 esnafın, son bir ay içerisinde ise 25 lokanta ve restoranın oda kaydını sildirerek kepenk indirdiğini dile getirdi.

Ankara'da 3.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Hacettepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 3 milyon 345 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Referans Ankara'da 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıktı!

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde inşa edilen Referans Ankara projesinde 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıktı. Projede daireler 659 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

TOKİ Ankara Mamak 3. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak 3. Etap başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 172 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent 3. Bölge projesinde yer alan 74 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Ankara Aktaş 3. Etap toki kura 2015 Haberi

Ankara Aktaş 3. Etap toki kura 2015

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçiriliyor. Dün saat 11:00'de toplam 93 adet daire için yapılan kura çekilişi  Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.


TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap 3+1 konut kura sonuçları açıklandı. Daire fiyatları 101 bin 21 TL ile 170 bin 49 TL arasında değişen projede 631,38 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor. 


Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşin ödemelerde 96 ay, yüzde 15 peşin ödemelerde 108 ay vade, yüzde 25 peşin ödelerde ise 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 


TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap 3+1 konut kura sonuçları için tıklayın

Satış duyurusu için