09 / 12 / 2025
fuzul

Lodumu AVM, otel ve iş merkezi için düğmeye basıldı! Ankara’ya 3.1 milyar TL’lik yeni proje geliyor! 

Lodumu AVM, otel ve iş merkezi için düğmeye basıldı! Ankara’ya 3.1 milyar TL’lik yeni proje geliyor! 

Lodumu AVM, otel ve iş merkezi projesi için ÇED süreci başladı. Başkent Ankara’da yükselecek proje 3 milyar 103 milyon 925 bin TL’ye mal olacak.


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


Aydın İnşaat Mafe İnşaat Ortak Girişimi İş Ortaklığı, Lodumu AVM, otel ve iş merkezi projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara’da yükselecek olan Lodumu AVM, otel ve iş merkezi projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Lodumu AVM, otel ve iş merkezi projesi  Ankara  ili, Çankaya ilçesi, Lodumu (ME) Mahallesi 80143 Ada 1 Parselde yükselecek. 

Lodumu AVM, otel ve iş merkezi için düğmeye basıldı! Ankara’ya 3.1 milyar TL’lik yeni proje geliyor! 

3 MİLYAR 103 MİLYON 925 BİN TL’YE MAL OLACAK

Maliyeti  3 milyar 103 milyon 925 bin 236 TL olarak açıklanan Lodumu AVM, otel ve iş merkezi projesi 5 blok olarak yükselecek.

Arsa alanı 39 bin 315 metrekare olarak açıklanan Lodumu AVM, otel ve iş merkezinin inşaat alanı 135 bin 399,47 metrekare olarak açıklandı. Söz konusu projedeki bloklar tek temel üzerine oturtulacak.

Lodumu AVM, otel ve iş merkezi için düğmeye basıldı! Ankara’ya 3.1 milyar TL’lik yeni proje geliyor! 

Ankara Lodumu AVM, otel ve iş merkezi projesindeki A blok 2 bodrum kat, zemin kat ve 7 katlı olup bağımsız bölümden (ofis+dükkan), B blok 2 bodrum kat, zemin kat ve 4 katlı olup bağımsız bölümden (ofis+dükkan), C blok 2 bodrum kat, zemin kat ve 7 katlı olup bağımsız bölümden (ofis+dükkan) ve 96 odalı otelden, D blok 2 bodrum kat, zemin kat ve 7 katlı olup bağımsız bölümden (ofis+dükkan) oluşacak.

Söz konusu projedeki E blok ise 2 bodrum kat ve zemin kattan oluşan 7293,22 m2 kapalı inşaat alanına sahip alışveriş merkezinden oluşacak.

Lodumu AVM, otel ve iş merkezi projesinde, otopark, spor alanları, lokanta ve toplantı salonu yer alacak. Proje kapsamında planlanan otel projesi 96 odalı olarak tasarlandı.

Lodumu AVM, otel ve iş merkezi için düğmeye basıldı! Ankara’ya 3.1 milyar TL’lik yeni proje geliyor! 

42 AYDA TAMAMLANACAK


Ankara Lodumu AVM, otel ve iş merkezi projesinin inşaat çalışmalarının 42 ayda tamamlanması planlanıyor. Söz konusu projenin inşaat aşamasında 250 personel çalışacak olup, inşaat çalışmaları günde 8 saat, ayda 30 gün ve yılda 12 ay olacak şekilde planlandı.

Lodumu AVM, otel ve iş merkezi projesine en yakın yerleşim yeri; ÇED alanının yaklaşık 40 metre güneydoğusunda bulunan Lodumu mahallesi ve ÇED alanının yaklaşık 50 metre batısında bulunan Kreş ve gündüz bakım evi olarak belirtildi.


Geri Dön