23 / 04 / 2024

Ankara Altındağ kaçak yapılaşma

Ankara Altındağ kaçak yapılaşma

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelip ilçede bulunan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ankara Altındağ'da gecekondular yıkılıyor!

Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde gecekondular yıkılıyor. Yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Gültepe Mahallesi’nde yüzme havuzu ve spor tesisi, anaokulu ve kültür merkezi de açılış için gün sayıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kurası nerede çekilecek?

Kura çekimi yarın yapılacak olan TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap'ta 487,23 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kurası nerede çekilecek?

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ kura çekilişi 2015!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ kura çekilişi 2015 kapsamında daire fiyatları 77 bin 795 TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura çekimi yarın!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura çekimi yarın. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan kura çekilişi ile toplam 18 adet konut satışa sunulacak.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekimi 2015!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekimi 2015 kapsamında başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 101 bin 21 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplam 93 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün sona eriyor. Projede 10 bin 102 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ son başvuru günü!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ son başvuru günü bugün. Toplam 18 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu projede 487,23 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap projesi!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede yer alan 18 adet konut kurayla satışa sunuluyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura 2015!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura 2015 kapsamında başvurular bugün sona eriyor. Toplam 18 adet konutun kurayla satıldığı projede 120 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları için bugün son!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları için bugün son. Daire fiyatları 77 bin 795 TL'den başlangıç gösteren projede kura başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekimi!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekimi 2 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede 631,38 TL'den başlayan aylık taksitler ile konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta başvuru süreci devam ediyor. Projede 2+1 ve 3+1 konutlar kurayla satılıyor. Peki TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kurası ne zaman çekilecek?

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ fiyat listesi!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 77 bin 957 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar kurayla satışa sunuluyor.

Ankara Altındağ kaçak yapılaşma Haberi

Ankara Altındağ kaçak yapılaşma

Göreve geldiği günden bugüne Altındağ’daki yapılaşmayı hızlandıran Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, çalışmalarına hızla devam ediyor. Altındağ’da kentsel dönüşümün hızlanması, yıllardır sorun haline gelmiş bölgelerde kentsel dönüşümün yapılması ve yapılaşmanın sürmesi için çalışmalarda bulunan Başkan Balcı, bu doğrultuda iki önemli ziyaret gerçekleşti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret eden Başkan Balcı, ardından TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya geldi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Bakan Kurum’a ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut’a Altındağ’da düzenlenen çalışmalarla ilgili konuşan Başkan Balcı, her iki isimle de görüş alışverişinde bulundu.

“GÜZEL ADIMLAR ATACAĞIZ”

Görüşmelerle ilgili konuşan Başkan Asım Balcı, “Sayın Bakanımız Murat Kurum beyefendi ve TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut ile Altındağ hakkında görüştük. Kendilerine ayırdıkları...