18 / 04 / 2024

Ankara Ata Sanayi yıkım

Ankara Ata Sanayi yıkım

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin çevre ve halk sağlığını korumak amacıyla eski sanayi bölgelerinde başlattığı yıkım çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Ankara Ata Sanayi'de yer alan 42 metruk yapı için yıkım kararı çıktı.

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kartal, İnan Berber ve Serkan Piriştine ortaklığında kuruldu.

Ankara’da 3 adet sanayi imarlı arsa satılacak! İhale tarihi 8 Kasım!

Ankara ili, Kahramankazan ilçesine bağlı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, 3 adet arsa satacak. Arsaların sanayi imarlı olduğu ve açık artırma usulüyle satış ihalesinin yapılacağı öğrenildi.

Ata Group Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Savaş Ataş tarafından kuruldu.

Ata Bio Teknoloji İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Bio Teknoloji İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün PEndik'te Bekir Çakıcı, İsmail Aslan ve Leyla Tarhan Çelebi ortaklığında kuruldu.

Ata Group Otelcilik Turizm Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group Otelcilik Turizm Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Tomaj Rashıdı tarafından kuruldu.

Ata 44 Mimarlık Mühendislik İnşaat Harita Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ata 44 Mimarlık Mühendislik İnşaat Harita Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Berktaş tarafından kuruldu.

Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halime Yıldırım tarafından kuruldu.

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi'nde 100 iş yeri yapılacak!

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 iş yeri için yapım ihalesi düzenliyor.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Kapan Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Kapan Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Arslan tarafından açıldı.

Yozgat Ata Küçük Sanayi Sitesi'nde 33 iş yeri yapılacak!

Yozgat Ata Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Yozgat Ata Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 33 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 27 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Ankara Ata Sanayi yıkım Haberi

Ankara Ata Sanayi yıkım

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin çevre ve halk sağlığını korumak amacıyla eski sanayi bölgelerinde başlattığı temizlik ve yıkım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kentteki 42 metruk yapı hakkında daha yıkım kararı alındı.  

Zabıta Daire Başkanlığı yetkilileri, bir yandan eski sanayi bölgesinde yoğun kirliliğe neden olan hurdacılar tahliye edilirken, diğer yandan da yıkılmaya yüz tutmuş veya kaydı bulunmayan yapıların yıkım işlerinin devam ettiğini belirttiler.

Ankara Büyükşehir Belediye Encümeni’ne önerilen 42 yapı hakkında “metruk” kararı çıktığını belirten Zabıta Daire Başkanlığı yetkilileri, 15 günlük tebligat sürecinin tamamlanmasının ardından, karar gereği yapıların yıkılmasına başlanacağını söyledi.

Metruk yapıların belirlenmesi yönündeki çalışmalarını sürdüren Zabıta  yetkilileri, “Ata Sanayi’de başlayan detay çalışmalarımız, Büyük Sanayi, Yeni Sanayi ve Demir Sanayi'de devam edecek” diye konuştu.


Ankara Büyükşehir...