27 / 04 / 2024

ankara avm kira

ankara avm kira

Türkiye’de 21 Mart tarihinden bu yana işletmeci kararıyla kapalı olan alışveriş merkezleri ile İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda kapalı kalan berber ve kuaför gibi iş yerleri hizmete açıldı. Fakat hem Corona virüsü salgını hem de ekonomi kaynaklı endişeler devam ediyor.

İş GYO Ege Perla AVM'den 2023'te 19,8 milyon Türk Lirası kira geliri elde etti!

İş GYO, Ege Perla AVM'den elde edilen kira geliri ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte şirketten AVM kira geliri ile ilgili yapılan o açıklama...

Ankara’da konut kira artış oranı yüzde 47,7'ye çıktı!

Başkent Ankara’da kira değişim oranının geçtiğimiz seneye oranla yüzde 47,7'ye çıktığı belirtildi.

Ankara'da kira fiyatları tavan yaptı!

Yüze yüze eğitimin başlayacak olması ile beraber memur ve öğrenci kenti Ankara'da emlak sektörü hareketlendi. Kentte kira ücretleri yüzde 30 zamlandı. 

Ankara'da kira fiyatlarına tayin etkisi!

Ankara'da özellikle Dikmen ve Öveçler ile Batıkent bölgelerine tayinlerin artmasıyla ilçede kira fiyatları tavan yaptı. 

İş GYO Kanyon AVM kira değerleme raporu yayınlandı!

İş GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 303 pafta, 1946 ada, 136 parseldeki yer alan bağımsız bölümlere ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç'den AVM kira ödemeleri için çağrı!

AVM mağazaların kira bedelleri ile ilgili açıklama yapan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, kira ödemeleri için yeni çözümlerinin üretilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Ankara esnafı kira indiriminden memnun!

AŞTİ İşletmecileri ve Esnafları Kooperatif Başkanı Çavuş Çiçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a kira indirimi nedeniyle teşekkür etti. 

İş GYO Kanyon AVM kira değerleme raporu!

İş GYO'nun Kanyon AVM kira değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.  

Mallmarine AVM kira değerleme raporu!

İş GYO tarafından Muğla İli, Marmaris İlçesi, Kemeraltı Mahallesi, 119 ada, 2 Pafta, 24 Parsel'e ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı. 

Körfez GYO Kartal Horizon Sitesi AVM kira raporu 2020!

Körfez GYO, İstanbul ili Kartal ilçesi Aşağı Mh.kain Horizon Sitesi'ne ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı.

AVM'ler korona sürecinde ortak gider masrafı isteyebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'AVM’de buz pisti çalıştırıyorduk. Virüs genelgesi ile 17 Mart’ta faaliyetimize ara verdik. AVM kira istemedi ama 7.200 TL ortak gider masrafı istiyor. Bunu isteyebilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Ankamall AVM'de kira bedellerine yüzde 100 indirim kararı!

Yeni Gimat GYO, sahibi olduğu milli dayanışma ruhuna katkıda bulunmak adına Nisan 2020 dönemiyle sınırlı olmak üzere Ankamall AVM kira bedellerinde yüzde 100 indirim yapılmasına karar verdi.

Kapanan AVM'lerde 'kira sorunu' çözüldü!

Koronavirüs salgını nedeniyle mağaza sahibi markalar, hizmete kapatılan alışveriş merkezi sahiplerinin kira almamasını isterken, bazı AVM’ler de bu çağrıyı olumlu yanıtlıyor.

ankara avm kira Haberi

ankara avm kira

Başkent Ankara'da “normalleşme takvimi” uyarınca, 21 Mart tarihinden bu yana sadece süpermarket ve eczane hizmeti sunmakta olan alışveriş merkezleri (AVM’ler), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Mayıs tarihindeki açıklamasıyla beraber açılma kararı aldı. Amerika'nın Sesi'nde yer alan habere görei Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin tavsiye kararı uyarınca kapanma kararı almış olan alışveriş merkezlerinden bazıları ise 1 Haziran tarihini beklemeye karar verdi. AVM'lerin bazıları da Ramazan ayı bitimindeki bayram günlerini kapalı geçirdikten sonra açılmayı planlıyor.

Kapılarını açan alışveriş merkezlerinde bulunan uluslararası ve ulusal markalara ait zincir mağazalardan bir kısmı ise açılmamayı tercih etti. Pek çok marka 1 Haziran tarihinde açılmayı planladıklarını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6 Mayıs tarihindeki açıklamasında hükümet kararıyla kapanmamış bu işletmelerle ilgili yayımlayacakları rehberdeki kurallara uygun şekilde açılış yapılması gerektiğini belirtmişti.

Açılma kararı alan...