19 / 04 / 2024

ankara ayaş imar durumu

ankara ayaş imar durumu

Ankara Ayaş İlçesi, Şeyhmuhittin Mahallesi 140 ada 1 sayılı parsel ve yakın çevresine ait 1/5000 ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı...

Ankara Ayaş Hacırecep Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ankara Ayaş Hacırecep Mahallesi’nde bulunan 134 ada, 38 parselin bir bölümü (134 ada 39 parsel) için hazırlanan uygulama ve nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Ayaş ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Ayaş'ta da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Ayaş projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 ucuz konut projesi...

Batı Otonom'da 1 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Ayaş Yolu üzerinde hayata geçirilen Batı Otonom projesinde fiyatlar 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor...

Ankara Ayaş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara İli, Ayaş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Ayaş için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Ayaş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Ayaş Evci Köyü şantiye alanına döndü!

Ayaş Evci Köyü sakinleri evlerinin ve ekili arazilerinin arasından bulunan kamyonlardan şikâyet ediyor. Köyün şantiye alanına döndüğünden bahseden Muhtar Orhan Arı, “Ekili ürün bırakmadılar, telefon direğimizi devirdiler, taşıdıkları taşları arazi ve yol kenarlarına saçıyorlar, evlerimi toz toprak i

Konut fiyatları koronavirüse yenilmedi!

Endeksa.com, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da konut fiyatlarında son bir yıldaki değişimi inceledi. Buna göre en yüksek artış yüzde 46 ile Ankara Ayaş'ta çıktı. İstanbul'da en yüksek artış yüzde 28,2 ile Beykoz'da yaşandı. Korona fiyatları etkilemedi...

ÖİB'den Ankara'daki imar planı değişikliğine onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Çankaya'daki bazı parsellerin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı. 

TOKİ Ankara Ayaş 3. Etap ihalesi yarın!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Ayaş 3. Etap projesinin ihalesini yarın Projede toplam 83 adet konut yer alacak.

TOKİ, Ankara Ayaş 3. Etap için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Ayaş 3. Etap projesinin ihalesini 19 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirecek. Projede 83 adet konut yer alacak.

TOKİ Ankara Ayaş projesi 19 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Ayaş projesinin ihalesi 19 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Ayaş 2019 detayları!

TOKİ Ankara Ayaş 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede 83 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Ayaş ihalesi 19 Haziran'da!

Ankara İli, Ayaş İlçesi 3.Etap 83 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den başkent Ankara'ya 83 ucuz konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Ayaş'ta hayata geçireceği 83 yeni konut için düğmeye bastı. Proje ile ilgili detaylar henüz belli olmadı.

ankara ayaş imar durumu Haberi

ankara ayaş imar durumu


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 12 Şubat 2016 gün ve 221sayılı kararı ile onaylanan, “Ayaş İlçesi, Şeyhmuhittin Mahallesi 140 ada 1 sayılı parsel ve yakın çevresine ait 1/5000 ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planı” askıya çıkarıldı. İmar planı 17 Nisan 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...