29 / 03 / 2024

Ankara Bilkent Entegre Şehir Hastanesi yatak kapasitesi

Ankara Bilkent Entegre Şehir Hastanesi yatak kapasitesi

Mehmet Müezzinoğlu: "Ankara Bilkent Entegre Şehir Hastanesi 3 bin 680 yatak kapasitesine sahip. Avrupa'nın en büyük, dünyanın da tek parça halinde en büyük hastanelerinden biri olacak. Herhangi bir aksilik olmazsa 2016 Ağustos ayında açılacak" dedi.

Malatya-Sivas hızlı tren seferleri resmen başladı! Malatya-Ankara arası 6,5 saate düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Malatya'yı hızlı trenle entegre biçimde Ankara ve İstanbul'a bağlayacak.

Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdüren Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı.

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi açıldı!

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Bilkent'te hizmete açıldı.

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Ankara Bilkent'teki Bakanlık binası mecliste!

Ankara Bilkent'te bulunan Bakanlık binası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Bilkent'teki Bakanlık binası meclis gündeminde!

Ankara Bilkent'te bulunan Bakanlık binası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bilkent Nazende'de 180 aya varan vade fırsatı!

Başkent Ankara'da konut sahibi olmak isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap verecek yaşam kalitesi ve konut anlayışı değişti. Şehirde inşaat sektörünün geleceği ise markalı konut projesi yapmaktan geçiyor. Bilkent Nazende bölgenin en çok beğenilen markalı konut projesi oluyor.

TOKİ 19 ilde 186 iş yeri ile 56 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 19 şehirde 186 iş yeri ile 15 ildeki 56 konutu açık artırma yöntemi ile satışa çıkarıyor. Açık artırma yarın saat 11.00'de TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkez binası ve Van Erciş Hükümet Konağı'nda yapılacak.

Ankara Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapatılıyor!

Ankara'daki Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kapatılıyor. Tarihi hastane devletin kendi arazisi ise kiracı olduğu Bilkent Şehir Hastanesi’ne devrediliyor.

Ankara Numune Hastanesi hizmete kapandı!

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bilkent Şehir Hastanesi’ne taşınma sürecinin tamamlanmasından sonra hizmete kapatıldı.

Ankara Şehir Hastanesi'nin teknoloji altyapısında Türk Telekom imzası!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel iş birliği projelerinden olan Bilkent’teki Ankara Şehir Hastanesi’nin tüm bilgi teknolojileri altyapısı, Türk Telekom Grubu tarafından yapıldı. 

Siemens Bilkent’e Avrupa’nın en büyük laboratuvarını kurdu!

Siemens Healthineers Türkiye, Türkiye'nin sağlık alanında en büyük Kamu-Özel İş Birliği  projesi olarak bilinen Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’e Avrupa’nın en büyük hastane laboratuvarını kurdu.

Bilkent Şehir Hastanesi 14 Mart'ta açılacak!

Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tek seferde inşa edilen en büyük hastanesi olma özelliğini taşıyan Bilkent Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi 14 Mart'ta açılacak. 

Ankara Bilkent Entegre Şehir Hastanesi yatak kapasitesi Haberi

Ankara Bilkent Entegre Şehir Hastanesi yatak kapasitesi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bir milyon 300 bin metrekare kapalı alan ile 3 bin 680 yatak kapasitesine sahip Bilkent Şehir Hastanesinin Avrupa'nın en büyük dünyanın da tek parça halinde en büyük hastanelerinden biri olacağını belirterek, "Hastane, herhangi bir aksilik olmazsa ağustos ayında hizmete girecek" dedi.


Bakan Müezzinoğlu, Kamu Özel İşbirliği modeli ile hayata geçirilen Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü şantiye alanında incelemelerde bulunarak, firma yetkililerinden bilgi aldı. Ameliyathaneleri ve muayene odalarını gezen Müezzinoğlu, daha sonra basın toplantısı düzenledi.


 Müezzinoğlu, Türkiye'nin sağlık alanında sessiz dönüşümlerinin önemli adımlarından birini de şehir hastaneleri ile attığını belirterek, "AK Parti iktidarları olarak, 2002 yılından bu yana sağlık alanında çok önemli sessiz dönüşümleri başarmış bir siyasi iktidarın mensuplarıyız. 2000'li yılların başına baktığımızda, ulaşımdaki sorunlar, sağlıktaki teknolojik altyapı ve...