10 / 03 / 2025

ankara büyükşehir imar incelemesi ertan ışık

ankara büyükşehir imar incelemesi ertan ışık

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan imar incelemesinde rantın 10 milyar TL'yi geçtiği, 'FETÖ' bağlantılı 10 isme ulaşıldığı bildirildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31905 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

Ankara Büyükşehir'in imar incelemesinde FETÖ bağlantılı 10 isme ulaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan imar incelemesinde rantın 10 milyar TL'yi geçtiği, 'FETÖ' bağlantılı 10 isme ulaşıldığı bildirildi.

Ankara Büyükşehir'den 15.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Koru Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve imar planında kullanımı Spor Alanı olan taşınmaz üzerine Sınırlı Aynı Hak Tesis edilerek inşaat yaptıracak. İşin bedeli 15 milyon 151 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den imar barışı için danışma merkezleri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezleri’nde “İmar Barışı Danışma Merkezleri” hizmet veriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2018!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte yönetmelik kapsamında yer alan hükümler..

Ankara Büyükşehir'den 5 ilçede satılık 18 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak, Yenimahalle, Altındağ, Pursaklar ve Çankaya'da bulunan 18 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 13 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 85 milyon 20 bin 844 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den AOÇ’ye spor tesisi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Orman Çiftiliği'nde yer alan 131 bin 424 metrekarelik bir alanda spor tesisleri yaparak, 49 yıl süreyle bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne tahsis edecek

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir'den aldığı ihaleler TBMM'de!

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı ihaleler meclis gündemine taşındı. Konu hakkında soru önergesi hazırlayan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Ankara Büyükşehir'den OSB'lere dev destek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son 5 yılda Başkent sınırlarında bulunan 11 organize sanayi bölgesi (OSB) ile 15 sanayi sitesine de toplam 484 milyon 600 bin TL’lik altyapı ve üstyapı yatırımı yaptı

Ankara Büyükşehir'in Çankaya'daki taşınmazı mecliste konu oldu!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir taşınmaza ilişkin soru önergesi hazırladı. Emir sorularını Soylu'ya sordu..

Ankara Büyükşehir'den görme engellilere özel park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Çukurambar'da yaptığı Görme Engelliler Parkı, hizmete açıldı. Parktaki futbol sahasında, görme engelliler futbol müsabakaları yapabilecek.

ankara büyükşehir imar incelemesi ertan ışık Haberi

ankara büyükşehir imar incelemesi ertan ışık

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve eski ATO Başkanı Sinan Aygün arasındaki ‘kat anlaşmazlığı' sonucu inşaat mühürlenmesinden sonra “Kentin rantı kimlere gidiyor” tartışması da başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı imar incelemesinde rantın 10 milyar TL'yi geçtiği, 'FETÖ' bağlantılı 10 isme ulaşıldığı bildirildi.

İncelemenin başlatılması için ilk önergeyi veren Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP'li Belediye Meclis Üyesi Ertan Işık, "Yıllarca imar rantından en çok FETÖ'cüler yararlandı. Halen yurt dışında olan Doğukan Planlama'nın sahibi Rahmi Bıyık, aynı zamanda kaçak Ömer Akgül'ün ortağı. Çukurambar'daki yüksek katlı yerlerde en büyük rantı sağladılar" dedi.

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'ün haberine göre, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra HSK'nın hazırladığı ve iddianamelerde deki raporda FETÖ'nün en önemli finans ayaklarından birisinin, plan değişiklikleriyle kat artırımları olduğu bildirildi. Gelişmeleri yakından izleyen Ankara Büyükşehir Belediye...