16 / 04 / 2024

ankara büyükşehir yatırımları

ankara büyükşehir yatırımları

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hacı Bayram Cami’nin arkasına, içinde, 650 araç kapasiteli kapalı modern minibüs duraklarının yanı sıra kültür merkezi, bilim müzesi, kapalı çarşı, butikler ve yemek bölümlerinin yer alacağı 5 katlı bir kompleks hayata geçiriyor.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

Ankara Hacı Bayram dolmuş duraklarına modern kompleks!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus’u tarihi dokusuna yeniden kavuşturmak için bölgede sürdürdüğü çalışmalarına, bir yenisini daha ekliyor.

Ankara Büyükşehir'den Göynük'e yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Fatih Sultan Mehmet’in hocası alim, mutasavvıf Akşemseddin’in türbesinin bulunduğu Göynük’te, kent merkezi ve ziyaret alanlarında önemli yatırım ve düzenlemeler gerçekleştirdi.

Ankara Büyükşehir'den asfalt yenileme çalışması!

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, bugün Bahçelievler Prof. Muammer Aksoy Caddesi’nde (eski 2. Cadde) asfalt yenilemesi başlatılacak.

Ankara Büyükşehir'den kaçırılmayacak fırsat: 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satacak! Hemen bakın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satışa çıkardı. Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Ankara Büyükşehir ticaret ve konut imarlı 5 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Mamak ve Etimesgut'ta yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 8 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Yenimahalle ve Gölbaşı'nda yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 13 adet gayrimenkul kiraya verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. Büyükşehir Belediyesi 11 Ağustos 2022 tarihinde 13 adet taşınmazın ihalesini gerçekleştirecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 22 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılara büyük fırsat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle, Mamak, Çankaya ve Gölbaşı'nda yer alan 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir 5 gayrimenkul satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çubuk ilçesi Yazır Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 17 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Murat Köse'den Ankara Büyükşehir'e raylı sistem eleştirisi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin raylı sistem yatırımlarını eleştirdi.

Ankapark kamulaştı! Sembol yatırım artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin!

Ankapark, sonunda kamulaştı. Yükümlülüklerini yerine getiremeyen işletmeci şirkete tanınan yasal süre tamamlandı. Batık haldeki 750 milyon dolarlık tematik eğlence merkezi Ankapark, içindeki kırık dökük oyuncaklarla artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin malı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Evi’ni onardı!

Atatürk’ün talimatıyla 1936’da hizmete alınan Çubuk Barajı ve Atatürk Evi’nin eski görüntüsünden eser kalmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi mirasa sahip çıktı, 26 yılın çöpünü temizledi ve onardı.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Ankara Büyükşehir ihalelerinde yüksek kırım yaşanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları, Youtube kanalı ve ABB TV’den canlı şekilde yayınladığı ihalelerde yüksek kırım rekorları kırılıyor.

ankara büyükşehir yatırımları Haberi

ankara büyükşehir yatırımları


Ankara Büyükşehir Belediyesi, sürdürdüğü Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi kapsamında, Ankara’nın simgelerinden olan Hacı Bayram Cami’nin arkasına, içinde, 650 araç kapasiteli kapalı modern minibüs duraklarının yanı sıra kültür merkezi, bilim müzesi, kapalı çarşı, butikler ve yemek bölümlerinin yer alacağı 5 katlı bir kompleks inşa ediyor.


Ulus’taki Hacı Bayram minibüs duraklarını Kevgirli Sokak’a taşıyan Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığı, kısa süre önce kompleksin inşa çalışmalarına başladı. 

Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Akarpınar Uludağ, konumu ve tarihiyle Ankara’nın önemli yerlerinden olan Hacı Bayram ve çevresinde yürüttükleri çalışmalara yenilerini eklediklerini belirterek, "Bu bölgenin güzelleşmesi için şimdi de Hacı Bayram minibüs duraklarını eski görüntüsünden kurtararak, modern bir kompleks haline getireceğiz. Yeni kompleks, mimarisiyle de dikkat çekecek. Selçuklu mimarisinin kullanılacağı yeni kompleks, minibüs duraklarının...