18 / 04 / 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.



Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten ısrarla iade etmesini istemesine rağmen ancak 33 ay sonra geri alabildiği zırhlı makam aracı, açık ihaleyle satılacak. Canlı yayınlanacak ihalede, 2013 model 8 silindirli Toyota Land Cruiser marka lüks cip 1,8 milyon TL tahmini bedelle satışa çıkarıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) israfla mücadele uygulamaları doğrultusunda geçmiş yönetim döneminde alınan yüksek maliyetli lüks araçları birer birer satışa çıkarıyor. ABB son olarak eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten ısrarla istenen ve 50 ay sonra geri alınan belediyeye ait 1 adet lüks zırhlı arazi aracını ihaleyle satacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön